reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Ramari, czy ja już Ci gratulowałam, bo się pogubiłam w tych wizytach? Jeśli nie, to oczywiście gratki welkie!

Misia - wielkie gratulacje, dobrze, że to nie zatrucie! Kontroluj się tak jak lekarz zalecił, to wszystko będzie dobrze:)

AgatkaT - no to gratuluję synka:))))))

Aaga - dobrze, że szyjka się trzyma:) A dzieciaki niezłe rozrabiaki Ci rosną;)

Forever - celna uwaga! Z Saffi widzimy się jeszcze u Nutrii, a dopiero potem na porodówce;)

Kciukasy za wszytskie wizyty! Ja jutro popołudniu - już nie mogę się doczekać:)

reklama
no dziewczyny widzę, że u was same dobre wieści, ja też czekam na wizytę, jutro odbieram wyniki na toksoplazmozę, mocz, magnez i jonogram a w poniedziałek idę z tym do pani doktor na usg :-) i wreszcie zobaczę mojego szkraba
no i oczywiście trzymam kciuki za resztę wizyt,
pociesza mnie myśl, że teraz to już z górki i gdyby coś (odpukać) to już są duże szanse, że nasze maleństwa wyjdą bez większych uszczerbków, wiadomo, że im dłużej tym lepiej ale... buziaki
a wczoraj na szkole rodzenia widziałam mamy, świeżo po porodzie i taka jakaś we mnie zazdrość, że one już mogą swoje dzieci przytulać a ja jeszcze muszę czekać, no i trochę im lżej już, chociaż z drugiej strony... te kopniaki są takie słodkie

Forever - celna uwaga! Z Saffi widzimy się jeszcze u Nutrii, a dopiero potem na porodówce;)
Silva wcale niewykluczone, że również jutro w szpitalu się spotkamy ;-)
Trzymam kciuki za Ciebie i Szymka, i za resztę jutrzejszych wizyt :-)
Aaga ja tyle na plusie mam z jednym dzieckiem w brzuchu, więc przyrost wagi masz rewelacyjny.

Ostatnia edycja:
Ramari, czy ja już Ci gratulowałam, bo się pogubiłam w tych wizytach? Jeśli nie, to oczywiście gratki welkie!

Misia - wielkie gratulacje, dobrze, że to nie zatrucie! Kontroluj się tak jak lekarz zalecił, to wszystko będzie dobrze:)

AgatkaT - no to gratuluję synka:))))))

Aaga - dobrze, że szyjka się trzyma:) A dzieciaki niezłe rozrabiaki Ci rosną;)

Kciukasy za wszytskie wizyty! Ja jutro popołudniu - już nie mogę się doczekać:)

Amen!!!
jutro kicuki trzymamy za Silvę i Saffi!!!

aaga super wieści :)

Ja też już po wizycie.Dzisiaj miałam wymaz w kierunku paciorkowców i w poniedziałek mogę już odebrać wyniki.
Gracja nadal leży sobie głoweczką do dołu i tak raczej już pozostanie bo leży w tej pozycji od 2 miesięcy praktycznie(2 ostatnie wizyty)Serduszko pracuje jak należy.Wagi nie sprawdzał bo usg dokładne miałam miesiąc temu i kolejne dokładne zrobi mi na następnej wizycie 16 maja.Sprawdził szyjkę czy się nie skraca i miesiąc temu miała 4,1 cm a dziś 3,7 więc powodów do zmartwień nie ma.Trzyma i jest zamknięta.
Aaaa i jeszcze hemoglobina spadła z 11,9 do 11,1 ale nie kazał mi brać żelaza bo 11,1 to dobry wynik.

I tyle:)Bardzo Wam dziękuję za kciuki :* Pomogły jak zawsze!!

Czekamy na mysię i dzastinę...

Ostatnia edycja:
Katamisz...gratuluję...świetne wieści...a HGB masz tak samo jak ja i też nie kazał lekarz nic brać bo w normie

Cieszę się z tej hemoglobiny bo z Igorem miałam strasznie niską na tym etapie ciąży mimo wszystko i tak nic nie przepisywali mi lekarze.Dziwne to dla mnie teraz po latach ,że kiedyś tego wszystkiego się nie robiło aż tyle a teraz tak-mówię o badaniach i podawaniu leków.

reklama
Katamisz w pierwszej ciąży miałam anemie już od 6 m-ca ciąży...Hemofer żarłam do końca, potem mały też miał anemię...dobrze że teraz jest ok

Do góry