reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
agatka :szok::-D gratuluję,piękne imię :-D
ja też się cały czas martwię,żeby Kalinie siusiak nie wyrósł i jak tylko mi powie,że jest zdrowa i przechodzi do płci to zamieram:-D

gratuluję

Agatka ale fajnie!!! Mój mąż by tak chciał, ale w poniedziałek zobaczymy czy będzie Tosia nadal czy Olek( btw Antosia to już absolutnie ostateczna wersja imienia dla dziewczynki wreszcie) i mam nadzieję że mała Tosia nie będzie w 30 tc ważyła grubo ponad dwa kilo bo wtedy rzeczywiście niewiadomo kiedy się urodzi- Zosię urodziłam w 38 tc a w 37 miała ważyć 4100, cieszę się że nie trzymałam do 40tc:)

Silva, Saffi - co Wy się chcecie dopiero na porodówce spotkać... :szok: A w kwietniu w Piasecznie ???
W kwietniu w Piasecznie oczywiście też, ale wszystko wskazuje na to że poród w tym samym czasie jest nam pisany ;-)
Agatka nieżle, hihihi. Gratuluję synka, tak się skrzętnie do tej pory ukrywał, ale w końcu pokazał mamie kim jest, ze by za dużo "dziewczyńskich" ubrań mu nie kupowała. Super!!!!

Ostatnia edycja:
no agatka to ci dopiero niespodzianka....przynajmniej na brak atrakcji nie narzekasz hehheheh gratuluje udanych wizyt wszytskim
ja tez wczoraj bylam ale tylko z wynikami i wsio ok:)

Misialina, Agatka, Ramari - gratuluję udanch wizyt...Agatka ale numer u Ciebie z Tą zmianą płci choć Ty wcześnie mówiłaś chyba, że to tak na 100% nie było stwierdzone ani potwierdzone u Ciebie :-) Ramari...spory ten Twój synuś :-)
Misialina...ja też miałam coś w moczu ale dwie wizyty wcześniej a teraz już nie miałam
Gosiaczek...a co u Ciebie???

Katamisz, Mysia...kciuki za Wasze dzisiejsze wizyty!!!!

reklama
Misialinka gratuluję super wieści!!
gosiaczek trzymam kciuki z wizyte
ramari - rasowy chłopczyk ci rośnie gratuluje;-)
agatkaT -niezle!! ale najwazniejsze że jesteś szczęśliwa z tej zmiany, ja czasami sobie myslę co by bylo gdyby jednak chłopoczyk się urodził bo część ciuszków mam typowo dla dziewczynki hihi chyba dopiero po porodzie uwierzę na 100%:-)

Do góry