reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
Ja dziś miałam wizytę- same cuuudowne wieści!

Mojej Marysi urósł fiutek i teraz nosi imię ANTOŚ :tak::-)

Młody rozwija się prawidłowo- nawet za szybko.
Waży już 1900, ułożenie główkowe. Z szyjką też wszystko ok. Wyniki morfologii książkowe :-)
Z pomiarów Dziecka pokazało mi termin na 26.05 :-D więc mi to odpowiada. He he ;-)

Cała Rodzinka się cieszy... Moi Rodzice, zwłaszcza Tata, bo jak sam powiedział będzie prawdziwym Dziadkiem...

Gratulacje dla reszty Ciężarówek- ciesze się że też macie dobre wieści!

PS: Muszę zmienić suwaczek :rofl2:

Agatka ale jaja:))) I to dosłownie hehe! ALe pamiętam jak powtarzałaś, że nie wierzysz, że to dziewczynka! Niezłe wyczucie:) Najważniejsze, że Antoś wyrasta na dużego i silnego chłopaka!

MISIALINKA bardzo sie ciesze z Twojej udanej wizyty; bierz lekarstwo i pij ponad dwa litry wody dziennie a za tydzień nie będzie śladu po syfku w moczu.

AGATKA gratuluje Antosia.

RAMARI super ze synek taki duzy i wszystko jest OK.;a tak swoją droga to zanosi sie na to ze ci nasi synowie to dorodni chłopcy;

MYSIA, KATAMISZ trzymam kciuki za jutro.

To jeszcze Gosi sprawozdania brakuje?

reklama
agatkaT kurcze ale szok z tymi jajeczkami, że Marysia okazała się Antosiem.o ale Ty od początku jakoś nie miałaś pewności co do tego czy Marysia na 100% jest Marysią więc chyba specjalnie nie nastawiałaś się na konkretną płeć.

Do góry