reklama
katamisz
Fanka BB :)
Misia super wiadomości nam przyniosłaś No ten mocz mógłby być troszkę łaskawszy ale na szczęście z Truskaweczką wszystko ok a to chyba najważniejsze!!
mysia ja też mam jutro wizytę i stresa z tym związanego ale będzie ok Trzymam kciuki za Twoją wizytę...
Dziewczynki trzymajcie kciuki za mnie jutro Idę na wizytę a pózniej chcę się z położną przejść po oddziale i obejrzeć szpital.Oby było mało porodów.
mysia ja też mam jutro wizytę i stresa z tym związanego ale będzie ok Trzymam kciuki za Twoją wizytę...
Dziewczynki trzymajcie kciuki za mnie jutro Idę na wizytę a pózniej chcę się z położną przejść po oddziale i obejrzeć szpital.Oby było mało porodów.
ramari
Fanka BB :)
mysia niezła ta lekarka. Trzymam kciuki za wizytę!
Misialina dobrze, że malutka rośnie i że wszystko ok. Nie napisałaś nam tylko ile waży. Mam nadzieje, że wkrótce mocz się polepszy.
katamisz kciuki zaciśnięte &&&&&&&&
Ja już jestem po wizycie. Grzybka jednak nie ma. Wszystko ok. Pod serduchem noszę już 2 kg szczęścia. Wiek ciąży z usg wyszedł 33t5d , a to dopiero 30t2d.
Misialina dobrze, że malutka rośnie i że wszystko ok. Nie napisałaś nam tylko ile waży. Mam nadzieje, że wkrótce mocz się polepszy.
katamisz kciuki zaciśnięte &&&&&&&&
Ja już jestem po wizycie. Grzybka jednak nie ma. Wszystko ok. Pod serduchem noszę już 2 kg szczęścia. Wiek ciąży z usg wyszedł 33t5d , a to dopiero 30t2d.
reklama
traschka
Mama Marysi
Misialinka super wieści!!! Gratulacje dla ciebie i Truskaweczki
gosiaczek dla ciebie kciuki&&&&&&
ramari ale olbrzymek! Naprawdę dorodny maluch))
katamisz kciuki dla ciebie na jutrzejszą wizytę!
gosiaczek dla ciebie kciuki&&&&&&
ramari ale olbrzymek! Naprawdę dorodny maluch))
katamisz kciuki dla ciebie na jutrzejszą wizytę!