reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

To teraz ja o wczorajszej wizycie. Mój Antos wygodnie sobie siedzi, wiec dlatego tak bardzo boli mnie kość lonowa. Stan szyjki bez zmian, juz nie wystaje z pod Pessara czyli długości zmierzyć nie można. Znów pojawiły sie skurcze wiec teraz biorę Fenoterol co 4 godziny i przygotowywuje sie na poród w każdej chwili. W nocy spakowalam torbę dla siebie i Antosia; i zaczynam walkę o każdy dzień....

FOREVER bardzo sie ciesze z Twojej udanej wizyty. Zacznij sie oszczędzać i uważaj na siebie.

Trzymam kciuki za najbliższe wizyty; czekamy na dobre wiadomości.

Kochana, niech mały jeszcze troszkę poczeka! &&&&&&&&! :*

reklama
AGATA - dołączam się do słów dziewczyn, oby Antoś posiedział jak najdłużej:) Mówisz, że wygodnie mu więc miejmy nadzieję, że nie będzie się spieszył:)

Saffi
- na którą masz w czwartek wizytę w szpitalu? Umówiłaś się do tego samego lekarza co ja? Ja mam na 17:40:)

forever super, że malutka ładnie rośnie i że wszystko ok. Moim zdaniem wcale wielka nie jest. Mój na skończone 28 tyg miał prawie 1600g więc to dopiero kloc :-D
Agatka trzymam kciuki, żeby Antoś jeszcze posiedział w brzuszku, ale widzę, ze bardzo dobrze jesteś do tego przygotowana psychicznie. Będzie dobrze!

Ja dziesiaj idę na nadprogramową wizytę, bo mam jakieś niewielkie upławy zielonkawo- żółte i to pewnie sprawka jakiegoś grzybka.

AGATA R dołączam się do dziewczyn !! !! !! Silne kciuki za was !! Oby jak najdłużej !! :*

Gosiaczek także ksiukasy !! !! !!

Damy radę, to już tak niewiele :* <3

Agata trzymam kciuki zebscie wytrzymali jeszcze i to jak najdłuzej
Forever gratuluje wizyty, a z ta waga dzieciatek roznie bywa. Pamietam jak mojej kolezance lekarz wrozyl ze urodzi duuuze dziecko na pewno 4 kg jak nic, a jak Zuzia sie urodzila to wazyla 3 z hakiem wiec nie wiadomo jak z Krysia bedzie. Ty z tego co kiedys pisałas nie jestes chyba jakos szczegolie duża, a Tata Młodej?

Ja mam jutro wizyte i ciekawa jestem co u moich bączków, obawiam sie jednak ze szyjka ogła sie skrocic bo brzuszek coraz czesciej boli, a wlaszcza kłuje. Boje sie zeby gin mi nie nakazał bezwzglednego lezenia

reklama
Do góry