reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

forever gratuluję udanej wizyty :)

Co do schodów - ja mieszkam na drugim pietrze i też sapię zazwyczaj już pod drzwiami ale dziś rano byłam na pobraniu krwi, spuścili mi 4 próbówki (morfologia, przeciwciała ponownie, wr i coś tam jeszcze) i po tym pobraniu i bez śniadania zwątpiłam, na pierwszym piętrze się zatrzymałam, postój kilka minut a i tak w połowie ostatnich schodów już praktycznie na czworaka szłam...

reklama
Forever - no no no, rośnie Krysia pięknie:) Gratulacje!

Ja w czwartek mam wizytę z usg - ależ jestem ciekawa ile mój szkrab waży, no i czy już udało mu się obrócić główką w dół...

Zołzik - kciuki za sobotę!

Ja schodów tez nie unikne, bo mieszkam na II piętrze, więc sie wdrapuje, ale te co mają windę niech korzystają do woli ;)

Forever super wieści !

Zołza, Silva &&& i czekamy na relacje

Forever,,dołączać się do gratulacji!!! Spora ta Twoja dziewczynka ale jednak widać różnicę, chłopcy więksi na tym etapie ciąży. Ciekawe ile moja będzie ważyła, a USG mam dopiero 27.04

forever super wieści:)I Krysia całkiem spora juz.

zolza
kciuki za sobotnią wizytę ja mam w środę ale nie wiem czy zobaczę córeczkę bo lekarz mówił ,że teraz to tylko paciorkowce i badania krwi a na wizycie majowej będzie usg.:-(

Dzięki dziewczyny :-) I w ferworze nie napisałam, że nerki jakby lepiej - "podejrzana" tylko jedna. Teraz już wiem dlaczego w lewy bok ciągle obrywam - tam są małe nóżki i rączki :-p
A z tą "sporością" to mnie nie martwcie, bo się jeszcze sn przestraszę i będę wołać o cc...:zawstydzona/y:

reklama
Forever gratuluję, moja na tym samym etapie ciąży mniej więcej tyle samo ważyła. Będziemy miały duże dziewczyny.
Ja w czwartek umówilam się na wizytę u gina w szpitalu. Zobaczymy co bedzie.

Do góry