reklama
Misialina
Fanka BB :)
dzwoniłam do gina...powiedział że narazie mam kontrolować ciśnienie...jeżeli bardzo pójdzie w górę to zaraz na IP jeśli nie to we wtorek się spotykamy...a poza tym odpoczywać i nie ganiać...trochę się uspokoiłam...dzięki dziewczyny
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Misialina, ja też mam problemy z ciśnieniem i jestem pod stałą kontrolą kardiologa. Też mam takie ciśnienia czasami, bo zazwyczaj mam 130/80 i kardiolog stwierdził,że to nie zagraża dziecku, więc możesz być spokojna. Mój gin też ma obiekcje do takich ciśnień, bo zawsze mi się takie zdarzają u Niego. Ale spokojnie, będzie dobrze:-) A co do moczu, to bym powtórzyła po prostu...
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
cześć Brzuchatki. Dziękuję za kciuki. Ja już po wizycie,
Ogólnie jest raczej dobrze, USG nie miałam, szyjka trzyma dobrze, serduszko pięknie bije. Lekarz po wymacaniu mojego brzucha oświadczył iż niestety Julcia siedzi sobie dalej na pupce i się nie odwróciła. Tym się nie przejmuję wcale, bo nawet chciałabym CC :-). Natomiast jestem trochę przestraszona moimi wynikami tarczycowymi, TSH i ft3 są super ale ft4 leciutko poniżej normy i muszę iść do endokrynologa jutro. Martwię się choć gin powiedział,l że to o niczym nie świadczy bo reszta jest ok.
Chyba Traschka coś też ostatnio pisała o hormonach i wizycie u endokrynologa ale nie mogę znaleźć.
Ogólnie jest raczej dobrze, USG nie miałam, szyjka trzyma dobrze, serduszko pięknie bije. Lekarz po wymacaniu mojego brzucha oświadczył iż niestety Julcia siedzi sobie dalej na pupce i się nie odwróciła. Tym się nie przejmuję wcale, bo nawet chciałabym CC :-). Natomiast jestem trochę przestraszona moimi wynikami tarczycowymi, TSH i ft3 są super ale ft4 leciutko poniżej normy i muszę iść do endokrynologa jutro. Martwię się choć gin powiedział,l że to o niczym nie świadczy bo reszta jest ok.
Chyba Traschka coś też ostatnio pisała o hormonach i wizycie u endokrynologa ale nie mogę znaleźć.
Misialina
Fanka BB :)
Doris...dobrze że z Juleczką wszystko w porządku...a tarczyce idź skontrolować, będziesz spokojniejsza
Asinka...mi oprócz skaczącego cisnienia pojawiły się duże obrzęki i białko w moczu....to typowe objawy gestozy ciążowej i dlatego tak panikuje...ale narazie leżę do góry brzuchem i zobaczymy jakie ciśnienie będzie wieczorem...do wtorku wytrzymam...pamiętam jak byłam w pierszej ciąży to przytyłam 4 kg w tydzień...to była masakra
Asinka...mi oprócz skaczącego cisnienia pojawiły się duże obrzęki i białko w moczu....to typowe objawy gestozy ciążowej i dlatego tak panikuje...ale narazie leżę do góry brzuchem i zobaczymy jakie ciśnienie będzie wieczorem...do wtorku wytrzymam...pamiętam jak byłam w pierszej ciąży to przytyłam 4 kg w tydzień...to była masakra
reklama
Doris, no to dobre wieści w sumie A co do endokrynologa to pójdziesz i Ci wszystko wyjaśni. Mam nadzieję, że to nic groźnego, ale wydaje mi się, że nie.
A jak Ci lekarze macają, żeby sprawdzić ułożenie? Też bym chciała umieć to określić!
A jak Ci lekarze macają, żeby sprawdzić ułożenie? Też bym chciała umieć to określić!