reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Izabela34, no niestety tak to u mnie wygląda. Muszę przychodzić tak wcześniej, bo jak się tam starsze babki w kolejkę ustawią, to czasami tam od 8 rano siedzą i nie ma przebacz... Trudno, książka pod pachę i trzeba grzecznie czekać. Przynajmniej zawsze pierwsza wchodzę:-p
A teraz właśnie wróciłam od diabetologa i... nie będzie dietki!!!! Znaczy będzie, ale tak mała, sama dla siebie. Powiedziała lekarka,że mam cukier w normie, więc nie mam się czym przejmować. Tylko po świętach jakieś badanie muszę zrobić i na kontrolę 5 maja:-) Więc super!!!

reklama
Asinka super, że to jednak nie cukrzyca! A co do lekarza, ja też kiedyś chodziłam do takiego, do którego ustawiały się kolejki na kilka godzin przed jego przyjściem. I ja też przychodziłam wcześniej i czekałam... aż raz nie mogłam być wcześniej i przyszłam na ostatnie pół godziny jego urzędowania. I okazało się, że przede mną tylko jedna babka:) Prawie nie czekałam! Od tamtego czasu zawsze przychodziłam pod koniec i najczęściej było całkiem pusto:)

asinka no to super wieści tak trzymać
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

W necie piszą, że różne przyczyny, ale jako jedną podają niestety zatrucie ciążowe:( Oby to nie to! Kiedy masz konsultację???

Ale wiesz co? Piszą też milion innych rzeczy np. infekcja dróg moczowych więc nie chcę Cię wprowadzać w błąd...

Może ktoś się na tym zna?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry