reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Ja dziś też na wiztę i też raczej bez Usg, szkoda ale trzymajcie kciuki!!!
Aestima
Fanka BB :)
Iza, Kuma- gratulacje!!!!!) Iza, zawsze mówiłaś że nigdy jeszcze nie byłaś w 9-mcu, ale teraz chyba będzie ten pierwszy raz Szyjka tak ładnie trzyma
asinko- o matko, to Ty co miesiąc tyle czekasz na wizytę? Do mojego ginka też babeczki walą drzwiami i oknami, ale on przyjmuje tylko tyle pacjentek, żeby każda czuła się komfortowo- ja jestem umawiania na konkretne godziny i czekam przeważnie ok 20 min. Wizyta trwa ok 25 min jak wszystko jest ok.
aneczko- powodzenia!
asinko- o matko, to Ty co miesiąc tyle czekasz na wizytę? Do mojego ginka też babeczki walą drzwiami i oknami, ale on przyjmuje tylko tyle pacjentek, żeby każda czuła się komfortowo- ja jestem umawiania na konkretne godziny i czekam przeważnie ok 20 min. Wizyta trwa ok 25 min jak wszystko jest ok.
aneczko- powodzenia!
mysia23
mama dwójeczki
U nas też tak, każą trzymać prosto,ale mocno przyciskać...no niestety ostatnio mi się zdarzyło mieć siniaczka...no ja trzymam prosto i przyciskam wacik ze 3 min - i działa - siniaków brak
Iza super wiadomości, a i wygląda na to ze maleństwo przybrało odpowiednia pozycje..
Kuma dobrze, ze wszystko ok, no a naczekać się naczekałaś..u nas też tak niestety, chodzę prywatnie, niby na godzinę zapisana,ale takie poślizgi 2 godzinne to ostatnio norma..
Ale i jak napięcie rośnie gdy czekam i wiem, ze lada moment zobaczę swoje maleństwo na monitorze...niestety wtedy też ciśnienie mi skacze z nerwów
ja się przyłączamDoris, aneczka &&&&&&&&&&&
traschka
Mama Marysi
Doris, aneczka kciuki dla was!!
reklama