reklama
Aestima
Fanka BB :)
Dziewczynki, ponawiam pyt. z wczoraj- jakie Waszym Maluchom wyszło bpm na ostatnim usg? bo mojemu tylko 129 (wcześniej 150, 149) - wczoraj to dopiero na nagraniu z bad. zauważyłam i trochę się martwię. Pewnie niepotrzebnie, może po prostu sobie spał?
katamisz
Fanka BB :)
aestima co do tętna to na ostatniej wizycie lekarz mi nie powiedział i nigdzie nie mam zaznaczone ile było ale na jeszcze poprzedniej mam informację ,że bpm 154.Myślę kochana ,że gdyby były jakieś powody do niepokoju to lekarz by ci o tym powiedział.A tak całkiem mozliwe ,że Mieszko sobie spał.
Co do tych przepływów o których pisałyście wcześniej to ja pamiętam jak byłam prywatnie na usg 3D na genetycznym to lekarz sprawdzał.Mam nawet na filmiku pokazane na czerwono i niebiesko-wszystko i było ok.Ale poproszę lekarza jak będzie mi robił teraz w 30 tc aby sprawdził ponownie.Bo w 30 tc robimy ponownie to usg szczegółowe z pomiarami tak??
Co do tych przepływów o których pisałyście wcześniej to ja pamiętam jak byłam prywatnie na usg 3D na genetycznym to lekarz sprawdzał.Mam nawet na filmiku pokazane na czerwono i niebiesko-wszystko i było ok.Ale poproszę lekarza jak będzie mi robił teraz w 30 tc aby sprawdził ponownie.Bo w 30 tc robimy ponownie to usg szczegółowe z pomiarami tak??
zebrra
Potrójna mama :)
Tak, Aestima, Zołza ma 100% racji, nie ma powodu do niepokoju!
zebrra
Nie wiem, u mnie wszystkie usg jak do tej pory wyglądają tak samo, są szczegółowe, z pomiarami, z przepływami itd. Żadne nie trwało krócej niż 30 minut...Bo w 30 tc robimy ponownie to usg szczegółowe z pomiarami tak??
traschka
Mama Marysi
Zebrra upomnę się o to badanie. Moja ginka na każdej wizycie dokładnie ogląda serduszko, widać wyraźnie wszystkie komory i co tam trzeba ale nigdy żadnych niebieskich i czerwonych kreseczek tam nie było.
zebrra
No pewnie, ze się upomnij, żeby nie było jakiegoś zaniedbania! To takie migające plamki, nie kreseczki. U mnie czerwone, niebieskie i pomarańczowe chyba... W każdym razie właśnie widać jak coś przepływa...
reklama
zebrra
Aestima, u mnie trwa tyle, bo to jest sama wizyta usg i robię ją nie u mojej ginki, tylko u innej... To w szpitalu jest - państwowo. Teraz jak się zapisywałam to już na maj terminy...
Jak prywatnie chodziłam w ciąży z Jasiem, to ginek robił na każdej wizycie tak na szybko, zeby spojrzeć czy wszystko ok i oprócz tego takie długie typu połówkowe właśnie...
Jak prywatnie chodziłam w ciąży z Jasiem, to ginek robił na każdej wizycie tak na szybko, zeby spojrzeć czy wszystko ok i oprócz tego takie długie typu połówkowe właśnie...