kasiawilde
Fanka BB :)
Silva, dzielna jesteś teraz to tylko kciuki trzymam za wyniki!
Dagamit, po prostu super!!!
Dagamit, po prostu super!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pociesz się, że jeszcze tylko 3 miesiące, a potem będzie...gorzej, bo dzidzia to studia bez dna!!Dagamit gatulacje dla Lenki, mała pięknie rośnie no i fajnie, że z szyjką wszystko w porządku. O cenach lekarzy i badań nawet mi nie mów. Ja przez ostatni tydzień ledwo obiady jadłam żeby mi starczyło na lekarza na sam koniec miesiąca.
Dagamit super, ze z Lenką wszystko dobrze Śliczna malutka Tylko z tą cukrzycą coś mi się nie chce wierzyć, ale najważniejsze, ze ufasz swojemu lekarzowi!
Ja też czuję często te prądy...i pukanie
Dzięki Zołza! Wiesz, ja niby wiem to, że dzidzia jeszcze zmienia pozycję, ale ona tak mi namieszała, ze zgłupiałam... Ja rzeczywiście bardzo nisko czuję ruchy, jak to Dzastina pisała "prądy w pipce" heheh