reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Dziewczyny , ja już po wizytce. Mieszko waży już kilogram!!!!!!!!! Pierwszy kilogram naszego synka:)) No dokładnie 998g.
Wszystko ok, erytrocyty z moczu się ulotniły i mogę już zapomnieć o tamtej szpitalnej historii. Szyjka 4,4 cm. Nie wiem co tu jeszcze dodać- po prostu wszystko jest ok:) A Miesio tak ślicznie otwierał buziaczka i połykał wody płodowe:) No i pierwszy raz widzieliśmy profil naszego synka:)

Cudownie ...wspaniale ..normalnie mnie zatkało. Jak to niesamowicie wszystko brzmi! Pierwszy kilogram. To niby nie wiele ot tyle co kilo cukru a tyle radości. I od takiego okruszeczka Mieszko stał się małym człowieczkiem :) Gratuluję Wam !!!!!!Strasznie się cieszę!

reklama
Dzięki dziewczyny:)) Taka jestem szczęśliwa z tej mojej małej kilogramowej istotki, ehh:)) Lecimy z mężem do znajomych na herbatkę, papa;)

Aestima!!! Cudowne wieści!!!!! Kilogram!!! Po prostu szok!!! Ja mam usg 10 marca, będę miała skończone równo 27 tyg więc może moja Julinka też będzie już ważyć tyle..choć dziewczynki są przeważnie troszkę drobniejsze!
GRATULUJĘ synusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aestima...super wieści...i Mieszko ma już kilogram....ale ten czas leci....dorodny chłopak z niego będzie

reklama
hmmm a mój M. jest chudziutki i mnie sie podoba a jak się urodził to miał 4600 g :-)
ja bym z takim dużym chłopem głupio wyglądała bo sama jestem niska

Do góry