no mnie też się pytały czy senna nie byłam po wypiciu, ale to chyba z nagłego podniesienia glukozy we krwi taka reakcja? bo po tych 2 godzinach jeszcze w auto wsiadłam i z Arkadii do domu dojechałam i dopiero śniadanie zjadłam. A tak normalnie bez glukozy to byłoby niemożliwe
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
cinamon - z tym majem to hardkor - człowiek mógłby oślepnąć do tego czasu Uwydatnij brzuch tak aby najpierw wszedł on, a potem Ty z Jasiem za rękę to dobrze będzie
cinamon - z tym majem to hardkor - człowiek mógłby oślepnąć do tego czasu Uwydatnij brzuch tak aby najpierw wszedł on, a potem Ty z Jasiem za rękę to dobrze będzie
Aestima
Fanka BB :)
Dziewczyny , ja już po wizytce. Mieszko waży już kilogram!!!!!!!!! Pierwszy kilogram naszego synka) No dokładnie 998g.
Wszystko ok, erytrocyty z moczu się ulotniły i mogę już zapomnieć o tamtej szpitalnej historii. Szyjka 4,4 cm. Nie wiem co tu jeszcze dodać- po prostu wszystko jest ok A Miesio tak ślicznie otwierał buziaczka i połykał wody płodowe No i pierwszy raz widzieliśmy profil naszego synka
Wszystko ok, erytrocyty z moczu się ulotniły i mogę już zapomnieć o tamtej szpitalnej historii. Szyjka 4,4 cm. Nie wiem co tu jeszcze dodać- po prostu wszystko jest ok A Miesio tak ślicznie otwierał buziaczka i połykał wody płodowe No i pierwszy raz widzieliśmy profil naszego synka
reklama