reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
Doris dzięki ;-) dzisiaj miałam obciążenie 50 g i miałam 147.A w środę idę na 75 g - ale prywatnie pójdę żeby nie jeździć do szpitala kawał drogi.Nie wiecie ile kosztuje prywatnie glukoza??Lekarz mówił że groszowe sprawy...

silva dzięki kochana :)

No to w sumie faktycznie nie najgorzej...tym bardziej ,że dla mnie jazda na drugi koniec Wrocławia to wyprawa...

katamisz super! gratuluję córeczki:))) Ja płaciłam za glukozę chyba 16 zł za wszystko. Od razu walnęłam sobie morfologię, za jednym pobraniem, zawsze 2 zł do przodu hehe;)

Doris dzięki ;-) dzisiaj miałam obciążenie 50 g i miałam 147.A w środę idę na 75 g - ale prywatnie pójdę żeby nie jeździć do szpitala kawał drogi.Nie wiecie ile kosztuje prywatnie glukoza??Lekarz mówił że groszowe sprawy...

silva dzięki kochana :)

ja płaciłam chyba ok 18 zł

Dzięki kati.Najważniejsze ,że zdrowa!!
A dzisiaj wypaliłam przy położnej z pytaniem...Czy mogę raz jeszcze sobie zafarbować włosy bo nie mogę patrzeć na te swoje odrosty :-) Powiedziała ,że smiało mam farbować.Kurcze nie wiem jak Wy ale ja mam opory przed farbowaniem włosów w ciązy czy malowaniem paznokci...

ja farbowałam już dwukrotnie, raz przed świetami koleżanka mi farbowała pianką bez amoniaku ale nie najlepiej to wyszło, w każdym razie lepiej niż było a teraz byłam w zeszłym tygodniu u fryzjerki i jestem zadowolona.
Mój gin powiedział że po 12 tygodniu można....ale tylko na folie i tak żeby farba przez pół godziny nie leżała na głowie.....

reklama
doris ja też słyszałam ,że balejaż można i jest bardziej wskazany bo nie styka się ze skórą głowy.Ja muszę zrobić włosy koniecznie bo odrost mnie dobija.Mam swoją ulubioną farbę-szampon(bez amoniaku) Z Castinga więc jak tylko uda mi się znaleźć ten kolor w sklepie to je zrobię.

Do góry