reklama
katamisz
Fanka BB :)
Doris dzięki ;-) dzisiaj miałam obciążenie 50 g i miałam 147.A w środę idę na 75 g - ale prywatnie pójdę żeby nie jeździć do szpitala kawał drogi.Nie wiecie ile kosztuje prywatnie glukoza??Lekarz mówił że groszowe sprawy...
silva dzięki kochana
silva dzięki kochana
traschka
Mama Marysi
katamisz super! gratuluję córeczki)) Ja płaciłam za glukozę chyba 16 zł za wszystko. Od razu walnęłam sobie morfologię, za jednym pobraniem, zawsze 2 zł do przodu hehe
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Doris dzięki ;-) dzisiaj miałam obciążenie 50 g i miałam 147.A w środę idę na 75 g - ale prywatnie pójdę żeby nie jeździć do szpitala kawał drogi.Nie wiecie ile kosztuje prywatnie glukoza??Lekarz mówił że groszowe sprawy...
silva dzięki kochana
ja płaciłam chyba ok 18 zł
katamisz
Dzięki kati.Najważniejsze ,że zdrowa!!
A dzisiaj wypaliłam przy położnej z pytaniem...Czy mogę raz jeszcze sobie zafarbować włosy bo nie mogę patrzeć na te swoje odrosty :-) Powiedziała ,że smiało mam farbować.Kurcze nie wiem jak Wy ale ja mam opory przed farbowaniem włosów w ciązy czy malowaniem paznokci...
A dzisiaj wypaliłam przy położnej z pytaniem...Czy mogę raz jeszcze sobie zafarbować włosy bo nie mogę patrzeć na te swoje odrosty :-) Powiedziała ,że smiało mam farbować.Kurcze nie wiem jak Wy ale ja mam opory przed farbowaniem włosów w ciązy czy malowaniem paznokci...
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
ja farbowałam już dwukrotnie, raz przed świetami koleżanka mi farbowała pianką bez amoniaku ale nie najlepiej to wyszło, w każdym razie lepiej niż było a teraz byłam w zeszłym tygodniu u fryzjerki i jestem zadowolona.
Mój gin powiedział że po 12 tygodniu można....ale tylko na folie i tak żeby farba przez pół godziny nie leżała na głowie.....
Mój gin powiedział że po 12 tygodniu można....ale tylko na folie i tak żeby farba przez pół godziny nie leżała na głowie.....
reklama
katamisz
doris ja też słyszałam ,że balejaż można i jest bardziej wskazany bo nie styka się ze skórą głowy.Ja muszę zrobić włosy koniecznie bo odrost mnie dobija.Mam swoją ulubioną farbę-szampon(bez amoniaku) Z Castinga więc jak tylko uda mi się znaleźć ten kolor w sklepie to je zrobię.