reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Jesteście kochane, bardzo wam wszystkim dziekuje. Bardzo, bardzo.
ZEBERKO nie wiem na która patologie tym razem mnie poloza, do tej pory lezalam na I;
A mój Franio siedzi ze mną, nie chodzi do przedszkola bo to taki skarbus ze nie miałam odwagi sie z nim rozstać. Jestem na urlopie wychowawczym, planowaliśmy kolejne dziecko i tak jakoś z tym przedszkolem nie było mi po drodze; ja dorabialam w gabinetach po południu, w soboty i niedziele zajęcia ze studentami i było tak nam wszystkim wygodnie.

Jeszcze raz bardzo dziekuje za szczere chęci pomocy...,

reklama
Agatko może udałoby się dla Frania załatwić miejsce w przedszkolu? Przypuszczam, że jest z tym ciężko, ale wśród dyrektorek zdarzają się wyjatkowe osoby o wielkim sercu i po przedstawieniu sytuacji przyjmą twojego synka...

odebrałam wyniki badań i wszystko w porządku:) Cukier po glukozie niższy niż przed! Przed 89, po 2h 86,7. Morfologia wszystko OK (jak zwykle pani nie mogła sią nadziwić moim pięknym wynikom krwi) i wreszcie wszystko w porządku z moczem!!! Wcześniej ciągle jakieś bakterie, leukocyty itp. Wreszcie jakieś dobre wiadomości:)

Traschka, ale super!:)

Agatka a nie myślałaś o niani? Jakiejś młodej studentce za niewielkie pieniążki (chociaz pewnie u Was w Wa-wie to masakra).
Ja pilnowałam kiedyś , przez krótki czas dziecka dziewczyny która własnie była w ciąży i musiała polegiwać- chodziłam z małą na spacer, zakupy, czasem we trzy grałyśmy w gry- po prostu byłam z nimi a kiedy małej trzeba było dać jeść, czy umyć buzię- szłam ja a mama leżała. Robiłam jej też herbatę, kanapki, podgrzalam zrobiony przez męża obiad żeby mogła jak najwięcej leżeć. To było jakieś rozwiązanie.

Ostatnia edycja:
agatko &&&&&&&&&&&&&&&&&&,żeby się ułożyło.ja niestety mieszkam 1,5 h od W-wy,ale wirtualnie chętnie pomogę.
trashka super

Traschka, super!

Aestima, co do niani, to w W-wie niania na cały etat to koszt ok. 2500zł, a poza tym wiesz, trzeba ją sprawdzić, czy dogaduje się z dzieckiem itd, trochę za mało czasu chyba...

hej hej, nie nadazam z wasza lektura, wiem, ze macie zalozone jakies tajne kolko i bardzo sie przyjaznicie ;-)
ale czy moge ponowic pytanie ile gram waza wasze bobaski i w ktorym tyg byl robiony pomiar .......

moje waga 440 gram - dzis badane, z gory dzieki

reklama
Do góry