Sliva same dobre wieści:-) Ciesze się, że wszystko jest dobrze! No i te przytulanki..... Wiem, że teraz macie już pozwolenie, ale wierzę że znajdziesz trochę czasu w przerwie żeby do nas zajrzećHej, ja już po lekarzach. Rano dentysta i jedno małe borowanko + piaskowanie i spokój na rok Potem odebrałam wyniki z laboratorium siup do gina. W badaniu ginekologicznym potwierdził, że szyjka twardziutka i długa
Badania krwi o niebo lepsze niż poprzenio. Nadal drobna niedokrwistość, ale tendencja jest dobra więc dieta i żelazo działają) Z tarczycą też wsjo dobrze wyszło więc kamień z serca!!! Mocz jak zwykle lekko zanieczyszczony ale w normie. Robiłam ostatnio posiew i nic nie wychodowali więc nie ma powodu do niepokoju Na następne badanie mam zrobić glukozę. No i dostałam skierowanie na usg w 30 tc, ale to jeszcze tyyyyle czasu...
Acha i pytałam się o sex - możemy, ale delikatnie i niestety najlepiej w prezerwatywie więc nie wiem jak to będzie bo używaliśmy ich 10 lat temu i to ze 2 razy bo wszystko psuły No ale jak nie można inaczej to trudno... no a jak będzie się pojawiało plamienie to niestety ale znowu celibat. No nic, zobaczymy....
Podsumowując - jest ok i mogę zacząć normalnie funkcjonować Hurrrrrrra!
Dzastina to super, że mąż taki podekscytowany i się przejmuje. Bedę trzymała kciki za udana wizytę!
Ostatnia edycja: