reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

hej dziewczyny, właśnie miałam usg ( 19/20 tydzień ) - oto moje wyniki

BPD : 46 mm
HC : 159 mm
AC : 134 mm
HL : 32 mm
FL : 31 mm
waga : 307,6 g

szyjka 31 mm, sformowana, zamknięta, łożysko na ścianie tylnej

Ostatnia edycja:
reklama
o fuu traschka po co mi przypominałas :p ja sie i tak codziennie w nocy boje isc do toalety i nie patrze w zadne lustra ani telewizor hehe :)) straszny tchórz ze mnie ;)

masakra ja widzialam the ring w ginnazjum i do teraz mnie trzyma hahah :)a nie chce dzidzi denerwowac wiec nie ogladam ;)

i tak młody bedzie nerwowy po mamusi hehehe :-)

w poniedziałek mamy wizyte u ginekolog i odbior badan...nie wiem juz jakos nie czekam tak z niecierpliwoscia jak kiedys....co chciałam to już wiem i wiem ze wszystko bedzie ok ;) chociaz lubie zbierac fotki małego ;)

Haha, ja uwielbiam horrory! Strasznie mnie śmieszą, rzadko kiedy jestem w stanie się naprawdę przestraszyć:) Ja mam w domu takie piękne owalne lustro ze złotą ramą jak w Ringu, uwielbiam rozczesywać przed nim moje długie czarne włosy, M. się wtedy śmieje i od razu kojarzy z Ringiem:)))

reklama
Ja też lubię horrory - moja zmowra z dzieciństwa to Freddy Kruker:) Do tej pory się boję i nie obejrzę jak jest w tv. Teraz to już rzadko udaje się komuś zrobić dobry horror. Chociaż ostatnio bałam się na Paranormal Activity oraz Nieznajomi... tak naprawdę wszystko zależy od klimatu jaki sobie robisz podczas oglądania - ja lubię wieczorkiem, z mężem, przy zgaszonym świetle:D W ciąży ozywiście nie oglądam:)

Do góry