reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
Dziękuję dziewczyny :)
Teraz tylko będzie problem z wyborem imienia. Jestem wybredna i mało co mi się podoba, ehhh ;)
Dla chłopca już było wybrane.

W ogóle to ja tak trochę jeszcze nie dowierzam w tą dziewczynkę :) Kiedyś pisałam na forum, że mamy taką klątwę w pracy, że jeszcze żadna dziewczynka się nie urodziła. No i że niby ja mam tą chłopięcą passę przełamać? Ja? ;)

blusia gratuluję mamusia córeczki w brzuszku i parki w domku... ;-)
Ja też dalej nie dowierzam ,że mam w brzuszku córeczkę nie przejmuj się...może jak urodzimy to uwierzymy!!hehe U mnie bierze się to stąd ,że zawsze strasznie marzyłam o córeczce!!

Blusia gratuluję!!
Kurczaczek ja do tego czwartku to jajo strusia zniose!!!
Faktycznie przewaga babeczek czerwcowych się robi:)
Ale fajnie... ja niby mam syna pod serduchem no ale okaże się teraz w czwartek na 100 %..
Co do zabobonów to ja też nie wierzę... w szpiczaste lub okrągłe brzuchy, pryszcze czy też jedzenia słodkiego i kwaśnego...
Z Czarkiem miałam straszną zgagę i wszyscy mi mówili że dziecko bedzie miało piękne włosy... he chciałbyście widzieć moją minę jak go zobaczyłam!!! Łysy jak kolano!!!! A jaka byłam rozczarowana!!! Od tamtej pory też w nic nie wierze!!

Jej ile dobrych wieści tutaj, a od wczoraj 6 stron naprodukowałyście:)
Lilka waży w 19 tc 400 gram, dwa razy ile powinna, ale Zosia miała jeszcze więcej ( kurcze nie chce żeby mi dziewczyny już konkurowały:))

Cera - u mnie nawet lepsza bym powiedziała niż normalnie a zbyt dobrej nie mam, a jeśli chodzi o skaracanie szyjki to tego się nie czuje. Odnośnie płci to moja koleżanka stwierdziła, że "jestem skuteczna" - chciałam dziewczynkę i jest. :tak:

Marta, gratuluję synka!

Blusia, a Tobie córeczki!

Iza, po tych listopadowych wynikach, nie widać, zeby organizm miał problem z cukrem, trzymam kciuki :)

Dziewczyny a w którym tygodniu robiłyście glukozę? Mi lekarka kazała zrobić to badanie w 24 tygodniu a widzę, że wy robicie wcześniej. Czyli to nie ma większego znaczenia?

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry