Dla mnie to wszystko zabobony, zarówno wygląd zewnętrzny kobiety w czasie ciąży, jak i kwestia tego czy dziecko bardziej, czy mniej kopie...
zebrra popieram w 100%
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie to wszystko zabobony, zarówno wygląd zewnętrzny kobiety w czasie ciąży, jak i kwestia tego czy dziecko bardziej, czy mniej kopie...
podpisuje się pod tym obiema rękami - takie sobie gadanie, ot i tyle;-)tak samo jak z kształtem brzucha - w obu ciążach dokładnie taka sama piłeczka (teraz ciut większa), a pierwsza była dziewczynka, a teraz chłopczyk; a tez wszyscy gadali jak to ładnie wygladam i że na pewno będzie chłopiec (w 1 ciąży);Dla mnie to wszystko zabobony, zarówno wygląd zewnętrzny kobiety w czasie ciąży, jak i kwestia tego czy dziecko bardziej, czy mniej kopie...
iza czyli są jeszcze dobrzy ludzie:-)
a to jak jest dziewczynka to ruchy są słabsze?nie wiedziałam,to już od łona matki jesteśmy delikatniejsze?
super wieści! i śliczną masz córeczkę (fota w podpisie)witam sie wieczornie...juz po usg polowkowym, synus wyglada zdrowo i wazy pol kilograma wiec chlop jak dab hheheeeeeeeh
siusior(jak to lekarz powiedzial): " i to jaki!!!!". jestem spokojna, szczesliwa i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze a szyjka taka dluga ze moglabym kilka ciezarnych obdarowac
Hej dziewuszki!
Mam malutkie pytanko, może dla niektórych trochę głupie ale jak i kiedy powinno sprawdzać się szyjkę, bo podczas usg nie otrzymałam takiej informacji a moja ginka nie badała mnie przez 3 ostatnie wizyty. Czy jest jakieś wskazanie do sprawdzania jej długości jeśli ja czuję się ok?