reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
justynka i zebrra na takie wieści czekałam!!

Czułam że justynka będzie córeczka ale nie chciałam zapeszać ;-)Witaj w gronie mam które będą miały parkę...;-)

A Tobie zebrra mówiłam ,że wszystko będzie dobrze żebyś sie na wyrost nie przejmowała i widzisz jest super i wieści masz dobre!!Z synkiem wszystko dobrze!!I nereczki się wyrównały...super!!Nic więcej do szczęścia nie trzeba ;-)Teraz tylko kochana przestrzegaj tej diety i wszystko musi być już dobrze...Ja też niedługo pójdę na glukozę to się dowiem czy u mnie czasem cukrzycy nie ma.Ale powiem Wam ,że te 7 lat temu jak z Igorem w ciąży chodziłam to nie miałam ani razu robionej glukozy...a całkiem możliwe ,że cukrzyce mogłam mieć bo strasznie przytyłam i spuchłam na koniec.

zebrra dużo siły na walkę z cukrzycą i super, że z synusiem wszystko dobrze

Justynka gratuluje zdrowej Kalinki

Antar trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę

Zebra super że Maluszek zdrowy :-), a z cukrzyca na pewno się uporasz :tak:

Justynka gratuluję córeczki :-) a imię wybraliście śliczne :tak:

Antar, Ty już pewnie po wizycie, mam nadzieję że wszystkie obawy rozwiane :tak:

A więc córeczka!!!:)) Lilianka. Wagowo starsza o dwa tygodnie, pomiarowo o tydzień, gin biorąc pod uwagę moje poprzednie doświadczenia już oficjalnie przsunął mitp na 18 czerwca. Wszystko jest ok,serduszko, buźka, kręgosłup, no po prostu cud miód. Kolejna duża dziewczynka mi rośnie:)))

reklama
Do góry