reklama
tusenfryd18
Fanka BB :)
Gratulacje Justynka:-)
Jstynka gratuluję różu i córeczki)))))
Ja mam usg o 19 iczuję dreszcz czy wszystko jest dobrze, z Zosią w 20 tc powychodziło na usg kilka rzeczy które spędzały misen z powiek; wada w budowie nerek( wciąż podejrzenie i refluks) , ukm też powiększone,jedna komora trochę większa. Teraz mam nadzieję że wszystko będzie ok i ciekawe czy płeć się potwierdzi...mój mąż pierwszy raz zobaczy swoje drugie dziecko na ekranie))
A tak btw dzisiaj dzień przytulania
Ja mam usg o 19 iczuję dreszcz czy wszystko jest dobrze, z Zosią w 20 tc powychodziło na usg kilka rzeczy które spędzały misen z powiek; wada w budowie nerek( wciąż podejrzenie i refluks) , ukm też powiększone,jedna komora trochę większa. Teraz mam nadzieję że wszystko będzie ok i ciekawe czy płeć się potwierdzi...mój mąż pierwszy raz zobaczy swoje drugie dziecko na ekranie))
A tak btw dzisiaj dzień przytulania
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Zebra super ze usg wyszło bardzo dobrze:-). Co do cukrzycy to przykro no ale da sie z tym chyba jakos życ tylko niestety dieta pewnie koniezna
Justynka gratuluje Kalinki:-) , swietnie ze mała zdrowa
Anatar edytuje bo teraz doczytalam. trzymam kciuki za dzisiejszą wizyte, głowa do góry, edzie dobrze
Justynka gratuluje Kalinki:-) , swietnie ze mała zdrowa
Anatar edytuje bo teraz doczytalam. trzymam kciuki za dzisiejszą wizyte, głowa do góry, edzie dobrze
Ostatnia edycja:
reklama