reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Silva - super wieści!!! Sliczny synuś!!!
tusenfryd18
Fanka BB :)
Silva super wieści:-)
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Silva śliczny niuniek :-) gratuluję i super że łożysko się podnosi, oby tak dalej, więcej dobrych wiadomości
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Doszłam do wniosku, że Jaśmina na pierwsze byłoby zbyt "rewolucyjne" i Młoda mogłaby mieć do mnie o to pretensje, no i polski znak ;-)ale cieszę się, że się to imię podoba. Co do Krystyny - międzynarodowe, bez polskich znaków, teraz mało popularne, sporo zdrobnień - Krysia, Kryśka, Krycha, Krystynka nawet Kris czy przesłodzona Krysieńka.
Aestima, mam nadzieję, że masz co najmniej poprawne układy z teściową :-) na co niekoniecznie wskazuje post andariel Tata Młodej mówi, że imię po babci i przez to będzie nieszczęśliwa. Ale taki jest układ, że uważam, iż mam prawo wyboru no a poza tym skoro mi się przez min. 20 lat nie zmieniło to znak, że chyba wiem czego chcę . Ukłon w stronę Tatusia był taki, że się zgodziłam na podwójne nazwisko.
Aestima, mam nadzieję, że masz co najmniej poprawne układy z teściową :-) na co niekoniecznie wskazuje post andariel Tata Młodej mówi, że imię po babci i przez to będzie nieszczęśliwa. Ale taki jest układ, że uważam, iż mam prawo wyboru no a poza tym skoro mi się przez min. 20 lat nie zmieniło to znak, że chyba wiem czego chcę . Ukłon w stronę Tatusia był taki, że się zgodziłam na podwójne nazwisko.
Ostatnia edycja:
zebrra
Potrójna mama :)
Silva, super Cieszę się, że łożysko się podnosi, bo to chyba najbardziej spędzało Ci sen z powiek... Synuś słodki
Agabre, trzymam kciuki za kolejne badanie!
Agabre, trzymam kciuki za kolejne badanie!
andariel
mama super dwójki :]
forever - ja mam całkiem dobre układy z teściową;-)i tak jak piszesz - skoro od tylu lat marzysz o takim imieniu, to realizuj to marzenie!
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
forever - ja mam całkiem dobre układy z teściową;-)i tak jak piszesz - skoro od tylu lat marzysz o takim imieniu, to realizuj to marzenie!