reklama
Ja miałam robione 2 usg do tej pory i oba przez powłoki brzuszne....lekarz nie robił dopochwowo ponieważ nie chce naruszać szyjki macicy do 12 tyg ciąży.
Co lekarz, to inne zwyczaje... Mój z kolei robił przez pochwę, bo za wcześnie na inne, a poza tym obejrzał szyjkę macicy, że dobrze zamknięta, przydatki, że w porządku itd.
ramari
Fanka BB :)
Moderna świetne wieści!
Luisiana trzymam kciuki, żebyś jutro ujrzała maleństwo. Ja oba usg do tej pory miałam dopochwowe. W pierwszej ciąży tak samo.
Zebrra trzymam kciuki, nie denerwuj się.
Ja już po wizycie. Maleństwo ma całe 1,1cm! Wyliczony wiek ciąży dokładnie pokrywa się z tym w suwaczku z OM 7t2d. Termin na 19 czerwca. Aha no i najważniejsze serduszko pięknie bije
Luisiana trzymam kciuki, żebyś jutro ujrzała maleństwo. Ja oba usg do tej pory miałam dopochwowe. W pierwszej ciąży tak samo.
Zebrra trzymam kciuki, nie denerwuj się.
Ja już po wizycie. Maleństwo ma całe 1,1cm! Wyliczony wiek ciąży dokładnie pokrywa się z tym w suwaczku z OM 7t2d. Termin na 19 czerwca. Aha no i najważniejsze serduszko pięknie bije
Izabela nie mam żadnego zdjęcia i tym podobne z poprzedniego USG :-(
Więc trzeba czekać na kolejne USG. Trzymam za Was mocno kciuki!!!
Ramari - gratuluję
Aha no i najważniejsze serduszko pięknie bije
To niesamowite uczucie Wzruszam się za każdym razem, kiedy przypomnę sobie tę chwilę, kiedy usłyszałam bicie serduszka mojego Fasolka :')
Gratulacje, Ramari
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Luisiana trzymam &&&&&&&. Wszystko będzie dobrze, to niemożliwe, że lekarz stwierdził ciążę, widział zarodek a inny nie stwierdza. Wiem, że ciężko Ci wytrzymac do jutra ale jutro będą same pozytywne wiadomości!!!!
Moderna, Ramari gratulacje!!!
Czekamy na dalsze wiadomości od reszty mamuś!!! Dagamit, Zebrra i reszta trzymam kciuki!!!!!
Moderna, Ramari gratulacje!!!
Czekamy na dalsze wiadomości od reszty mamuś!!! Dagamit, Zebrra i reszta trzymam kciuki!!!!!
no w koncu moge sie wpisac w ten wątek...wiec wszystko wyglada dobrze, moj dzidzius ma 3cm 2 mm i serduszko pieknie bije huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
termin wychodzi 31maja/1 czerwca
termin wychodzi 31maja/1 czerwca
Lusiana musi byc dobrze!!! Moja kolezanka miala tak samo, tyle ze u niej w 12 tygodniu nie mogli znalezc dzidziusia mimo ze bylo bicie serca. Coz trzymam wiec kciuki, ona tez ma nietypowy ksztalt macicy.
Wszystkim szczesliwym po badaniach zycze relaksu... ja musze czekac jeszcz 2,5 tyg na moje usg i pierwsze badania( ale coz
Wszystkim szczesliwym po badaniach zycze relaksu... ja musze czekac jeszcz 2,5 tyg na moje usg i pierwsze badania( ale coz
ramari
Fanka BB :)
Marta gratulacje!!!
reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Wkleiłam już na czerwcówkach, teraz tu:
Maluszek ma 8,9mm, serduszko bije jak dzwon, słyszałam i widziałam, termin pokrywa się z suwaczkowym. Jestem mega szczęśliwa!!!
Dagamit, jak u Ciebie???
Zobacz załącznik 297002
Maluszek ma 8,9mm, serduszko bije jak dzwon, słyszałam i widziałam, termin pokrywa się z suwaczkowym. Jestem mega szczęśliwa!!!
Dagamit, jak u Ciebie???
Zobacz załącznik 297002