wierzę, wierzę...czuję to samo - oby czas szybko zleciał! dla nas obu :-)Przezierność powinni zrobić między 11 a 14 tygodniem ciąży, więc nie musisz mieć dzisiaj. Pewnie! Samo to, że zobaczy się maluszka to mega przeżycie! A u mnie chusteczki w użyciu od rana... Bardzo się denerwuję...
reklama
traschka
Mama Marysi
Ech, widzę że nie jestem sama z tym przerażeniem... Przez cały weekend brzuch mnie bolał. Już niebawem bedzie po
Oj ale macie fajnie koniecznie dajcie znać po wizytach Trzymam kciuki za fasolki
A ja mam wizytę dopiero za 2 tygodnie nie wiem jak to wytrzymam. Po 3 dniach bez rewolucji żołądkowych znowu się zaczęło, w dodatku boli mnie dół brzucha. Plamień nie ma żadnych, cały czas jestem na luteinie, ale póki nie zobaczę mojego maleństwa i nie dowiem się, że wszystko z nim w porządku trochę się boję.
A ja mam wizytę dopiero za 2 tygodnie nie wiem jak to wytrzymam. Po 3 dniach bez rewolucji żołądkowych znowu się zaczęło, w dodatku boli mnie dół brzucha. Plamień nie ma żadnych, cały czas jestem na luteinie, ale póki nie zobaczę mojego maleństwa i nie dowiem się, że wszystko z nim w porządku trochę się boję.
Wytrzymasz wytrzymasz :-) nie masz wyjścia!
U mnie też brzuch pobolewa na dole, też bez plamień, ja na duphastonie. I mdłości wieczorem straszne! Ponieważ jesteśmy na identycznym etapie, to chyba dobre wiadomości ;-)
dagamit, mnie zazwyczaj wieczorami męczy i w nocy, nie jestem w stanie spać a rano nie mam siły zwlec się z łóżka. Jak czegoś nie zjem, to mi niedobrze z głodu, jak zjem to tez mi niedobrze. Najbardziej mnie jednak martwi ten ból, nie jest ciągły, tylko pojawiają się takie jakby skurcze dość bolesne. W dodatku znowu schudłam,jak tak dalej pójdzie, to dzidzia zrobi z mamy laskę
Wrocilam ciaza pozamaciczna wykluczona! Jednak dopiero dzisiaj widoczny byl pecherzyk, ma ok. 3mm dlugosci, troche maly, ale doktor mowila, ze czasami tak sie zdarza.. mam w macicy troszke krwi, stad plamienia..
W zeszlym tygodniu nie bylo wiadomo czy jest czy go nie ma, byc moze schowal sie za tym skupieniem krwi..
Najwazniejsze to pytac o wszystko lekarza, dzisiaj nie popelnilam tego bledu z zeszlego tygodnia..
Kamien z serca, za tydzien kolejna kontrola, oby wszystko rozwijalo sie jak nalezy
Wedlug pregnology.com jestem dzisiaj w 6 tygodniu + 3 dni (termin mam na 25 czerwca).. czy serduszko jest juz slyszalne?
W zeszlym tygodniu nie bylo wiadomo czy jest czy go nie ma, byc moze schowal sie za tym skupieniem krwi..
Najwazniejsze to pytac o wszystko lekarza, dzisiaj nie popelnilam tego bledu z zeszlego tygodnia..
Kamien z serca, za tydzien kolejna kontrola, oby wszystko rozwijalo sie jak nalezy
Wedlug pregnology.com jestem dzisiaj w 6 tygodniu + 3 dni (termin mam na 25 czerwca).. czy serduszko jest juz slyszalne?
Ja miałam usg w 7tyg. i 5 dniu - wtedy słyszałam serduszko - niesamowite przeżycie!
reklama
traschka
Mama Marysi
Moderna ogromnie sie cieszę!!!