reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
Misialina proponuje dla własnego spokoju powtórzyć badanie albo zapytać o to lekarza. Ja też byłam w szoku, ale przypomniałam sobie sytuację mojego szwagra, który po wypadku samochodowym miał mieć transfuzję. Gdyby zawierzyli słowom matki i książeczce pewnie już by nie żył. Na szczęście szybko zrobili mu badanie i miał zupełnie inną grupę niż myślała rodzina.
Pytałam o to lekarkę i babkę w laboratorium jak sama robiłma badanie i to właśnie one mi powiedziały o tych pomyłkach przy badaniach noworodków. Teraz krew do badania pobiera się maluszkowi z pięty więc pomyłek nie będzie.

Misialina mówisz że w książeczce i na wypisach ze szpitala masz taka sama krew,ale ta krew w książeczce była w innym okresie robiona niż na wypisach???
Sprawdzałaś jaką miałaś gr.krwi z synem,jak byłaś w ciąży???

reklama
:eek: to mi nie kazał robić nowych wyników tylko przedstawić te z poprzedniego porodu,a jak mi się coś zmieniło?ja mam konflikt z D. i po porodzie dostałam szczepionkę,żeby to dziecko było zdrowe

Do góry