reklama
emiolka24
Fanka BB :)
Nadzieja, rozwaliła mnie ta fotka
Super, naprawdę!!!
Super, naprawdę!!!
katamisz
Fanka BB :)
nadzieja zdjęcie synka w łonie matki bezcenne co??!!świetne ujęcie!!Zastanawiam się właściwie dlaczego badania wykonywał ci Radiolog??
forever obawiam się ,że bez antybiotyku się kochana nie obędzie...:-( Skąd te cholerstwa się biorą te wszystkie bakterie??Mój Igor jak się urodził miał chlamedie i mówili ,że to ode mnie z łona ... nastepnie pojechałam zrobiłam wymaz i okazało się ,że ja nie mam takiej bakterii
Ile płaciłaś za badanie w kierunku Colie??
forever obawiam się ,że bez antybiotyku się kochana nie obędzie...:-( Skąd te cholerstwa się biorą te wszystkie bakterie??Mój Igor jak się urodził miał chlamedie i mówili ,że to ode mnie z łona ... nastepnie pojechałam zrobiłam wymaz i okazało się ,że ja nie mam takiej bakterii
Ile płaciłaś za badanie w kierunku Colie??
Dzastina222
Czekam..
Kurde super focia!!!!
Dzieciaki już w łonie matki potrafią doprowadzić człowieka do łez... to takie bezcenne i nie zapomniane chwilę
Wiecie co dziewczyny? My się tu czasami tak użalamy nad sobą...bo nas tu szczyka a tam ciągnie itd...
A mojej siostry przyjaciółka też ma termin na czerwiec i od początku ciązy leży w szpitalu bez szansy wstania na siusiu..
To dopiero poświęcenie.. ludzie ja sobie nie wyobrażam żeby tak leżeć plackiem! A ma jeszcze dwoje dzieci w domu... i ich już 5 miesięcy przytulić nie może ani na kolanach posadzić...
Cieszmy się tym co mamy... bo życie na prawde potrafi dopiec...
Dzieciaki już w łonie matki potrafią doprowadzić człowieka do łez... to takie bezcenne i nie zapomniane chwilę
Wiecie co dziewczyny? My się tu czasami tak użalamy nad sobą...bo nas tu szczyka a tam ciągnie itd...
A mojej siostry przyjaciółka też ma termin na czerwiec i od początku ciązy leży w szpitalu bez szansy wstania na siusiu..
To dopiero poświęcenie.. ludzie ja sobie nie wyobrażam żeby tak leżeć plackiem! A ma jeszcze dwoje dzieci w domu... i ich już 5 miesięcy przytulić nie może ani na kolanach posadzić...
Cieszmy się tym co mamy... bo życie na prawde potrafi dopiec...
reklama
andariel
mama super dwójki :]
ja miałam robiony wymaz, bo na kilka tyg. przed terminem dostałam skurczów, które skróciły szyjkę i groził mi przedwczesny poród (a wcześniej wszystko było książkowo!) - jak się okazało, wyhodowano z tego wymazu właśnie coli oraz paciorkowca!!! nie obyło się bez antybiotyku (po poczytaniu nt. zagrożeń niesionych przez paciorkowca nie miałam watpliwości, że nie mam innego wyjścia), tak samo w trakcie porodu dostałam antybiotyk; niestety nie wszyscy lek. robią taki wymaz i potem są akcje jak się dziecko od matki zarazi podczas porodu... tak więc kochana nic się nie martw antybiotykiem - pobierzesz przez kilka dni i się pozbędziesz coli, a dziecku krzywdy nie zrobisz, to już nie 1 trymestr;A ja z innej beczki - okazało się, że mam bakterie coli w moczu :-( Jak wygooglałam nie jest to rzadkość - wizytę u mojego prywatnego gin mam w poniedziałek, mam nadzieję, że coś zaradzi, ale na antybiotyk się nie zgodzę. Tylko jak ja poprosiłam o te badanie - bo wyniki moczu miałam ostatnio powiedzmy średnie - w czołowym warszawskim szpitalu usłyszałam, że w ramach NFZ nie ma potrzeby, a wogóle NIE PRZEPROWADZAJĄ takich badań w laboratorum tegoż szpitala. A z linku wstawionego przez Misialinę wynika, że bakterie coli są jedną z przyczyn śmierci łóżeczkowej......