reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Larvunia... gratuluję zdrowego bobaska..
Ja też nie wiem do końca czy to aby na pewno facet!
A wizyte mam połówkową za równe 2 tygodnie... brrr
Wiecie co? mam przeczucie że moje dziecko jest duże... ciągle czuje jak się rozpycha... non stop! Ostatnio mi lekarz powiedział że jest o tydzień większe jak z OM a przecież wiem kiedy miałam owulacje... bo sprawdzałam na monitoringu... Mój Czarek całą ciażę był o 2 tygodnie mniejszy... a urodził się 3750... to teraz to aż się boję:)

Dobra ide racuchy smażyć.. mniam mniam..

Dziołchy gratuluje wam synusiów i córeczek:):):):):):):):):):):):)

reklama
larvunia a ja myślałam, że na połówkowych, to już wszystkie będziemy wiedziały co tam mamy. A teraz to powiem szczerze, że się strasznie przestraszyłam, że za tydzień mogę się nie dowiedzieć. Ojej, co to będzie.

dziewczyny gratulacje... dobrze wam, ja musze jeszcze czekac do srody na usg, a i tak moze sie okazac ze dzieciaki wypna sie na nas i nic nie pokaża:-D

Dzieki dziewczyny za mile slowa :laugh2:
Ja juz znalam plec przed swietami, teraz bylo potwierdzenie na 100%. Niestety fotki naszego "dzwoneczka" nie mam. Polowkowe robil mi jakis tam prof. dr. hab. (jak na tyle tytulow to calkiem apetyczny doktorek) i nie smialam prosic go o takie rzeczy. Zrobil fotki buziaczka, tez dobrze.
Ale coreczki chetne na zamazpojscie z goracym Wlochem prosze o wysylanie zgloszen.

larvunia a ja myślałam, że na połówkowych, to już wszystkie będziemy wiedziały co tam mamy. A teraz to powiem szczerze, że się strasznie przestraszyłam, że za tydzień mogę się nie dowiedzieć. Ojej, co to będzie.

Tutaj niestety nie mamy nic do gadania ;( bo czasem jak maluch sie uprze to koniec... Moja koleżanka rodzila w tym roku w lipcu... i do samego rozwiązania lekarz nie był w stanie określić płci, bo jak przychodziło co do czego dupalkiem maluch był odwrócony i to tak że nawet najmniejszych podejrzeń lekarz nie miał.. Dzidzia powiedziała nie i koniec... wiec 41 tygodni w wielkiej niewiadomej żyli, aż na świat przyszła Michalinka :)

a oto moja wstydnica ;-)
na pstatnim foto widac jakby zabka byl ahehheh od dzis na nia zabka wolam :-D
na calym usg byla wlasnie tak ulozona plecami i widac raczke i skulona kawalek nozke

71384b92dc07216egen.jpg

larvunia super ile zdjęć Ci narobił lekarz...a to z tą rączką takie sweet...
Powiem Ci ,że jakoś mam przeczucie co do dziewczynki...tak mi się wydaje,że będzie córeczka.:-)

reklama
heh dzieki dziewczyny, ja tez tak przeczuwam, ale zobaczymy zobaczymy ;-)
dobrej nocy ja ide sie polozyc, plecy mnie bola ;/

Do góry