reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

larvunia dobranoc.

Co ma być to będzie najważniejsze żeby zdrowiutkie było!! :)
Ale jakby żabka do pary była byłoby super!!
;-)

reklama
larvunia czy Ty widziałaś tę nogę:szok:normalnie do samej ziemi:tak:.Po pierwszej fotce stawiam na dziewczynkę,bo normalnie faceci nie maja takich zgrabnych nóżek:no:Ale znowu biceps a ostatnij fotce mnie zmylił;-)
Obstawiam że to będzie długonoga ,wysportowana pękności:tak::tak::tak:

Ho ho ale dużo bobasków się ujawniło :-) gratuluję wszystkim mamusiom które już znają płeć :-) cieszę się razem z wami normalnie tak jakby to moje bobo się ujawniło :-D
Mam nadzieję że w poniedziałek nie zawiedzie rodziców bo nie wyjdziemy z mężem z gabinetu dopóki się nie dowiemy :-D

Dziewczyny ja po wizycie. Nic nie wiem bo ten radiolog robil wszystkie pomiary i zdjecia, ale po wyniki moge dopiero zadzwonic do lekarza w pn. Dzidzia jest przekochana:-) oto jedno ze zdjec, perwszy usmiech Bena Ben.jpg

reklama
A ja z innej beczki - okazało się, że mam bakterie coli w moczu :-( Jak wygooglałam nie jest to rzadkość - wizytę u mojego prywatnego gin mam w poniedziałek, mam nadzieję, że coś zaradzi, ale na antybiotyk się nie zgodzę. Tylko jak ja poprosiłam o te badanie - bo wyniki moczu miałam ostatnio powiedzmy średnie - w czołowym warszawskim szpitalu usłyszałam, że w ramach NFZ nie ma potrzeby, a wogóle NIE PRZEPROWADZAJĄ :szok: takich badań w laboratorum tegoż szpiatala. A z linku wstawionego przez Misialinę wynika, że bakterie coli są jedną z przyczyn śmierci łóżeczkowej...... :shocked2:

Do góry