reklama
tusenfryd18
Fanka BB :)
larvunia czy Ty widziałaś tę nogęnormalnie do samej ziemi.Po pierwszej fotce stawiam na dziewczynkę,bo normalnie faceci nie maja takich zgrabnych nóżekAle znowu biceps a ostatnij fotce mnie zmylił;-)
Obstawiam że to będzie długonoga ,wysportowana pękności
Obstawiam że to będzie długonoga ,wysportowana pękności
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Ho ho ale dużo bobasków się ujawniło :-) gratuluję wszystkim mamusiom które już znają płeć :-) cieszę się razem z wami normalnie tak jakby to moje bobo się ujawniło
Mam nadzieję że w poniedziałek nie zawiedzie rodziców bo nie wyjdziemy z mężem z gabinetu dopóki się nie dowiemy
Mam nadzieję że w poniedziałek nie zawiedzie rodziców bo nie wyjdziemy z mężem z gabinetu dopóki się nie dowiemy
Nadzieja:)
Fanka BB :)
andariel
mama super dwójki :]
Nadzieja - zdjęcie uśmiechniętego bobasa rewelacyjne!!!
traschka
Mama Marysi
Nadzieja ależ boskie zdjęcie!!! Rewelacja)
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
A ja z innej beczki - okazało się, że mam bakterie coli w moczu :-( Jak wygooglałam nie jest to rzadkość - wizytę u mojego prywatnego gin mam w poniedziałek, mam nadzieję, że coś zaradzi, ale na antybiotyk się nie zgodzę. Tylko jak ja poprosiłam o te badanie - bo wyniki moczu miałam ostatnio powiedzmy średnie - w czołowym warszawskim szpitalu usłyszałam, że w ramach NFZ nie ma potrzeby, a wogóle NIE PRZEPROWADZAJĄ takich badań w laboratorum tegoż szpiatala. A z linku wstawionego przez Misialinę wynika, że bakterie coli są jedną z przyczyn śmierci łóżeczkowej......