reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

larvunia dobranoc.

Co ma być to będzie najważniejsze żeby zdrowiutkie było!! :)
Ale jakby żabka do pary była byłoby super!!
;-)

reklama
larvunia czy Ty widziałaś tę nogę:szok:normalnie do samej ziemi:tak:.Po pierwszej fotce stawiam na dziewczynkę,bo normalnie faceci nie maja takich zgrabnych nóżek:no:Ale znowu biceps a ostatnij fotce mnie zmylił;-)
Obstawiam że to będzie długonoga ,wysportowana pękności:tak::tak::tak:

Ho ho ale dużo bobasków się ujawniło :-) gratuluję wszystkim mamusiom które już znają płeć :-) cieszę się razem z wami normalnie tak jakby to moje bobo się ujawniło :-D
Mam nadzieję że w poniedziałek nie zawiedzie rodziców bo nie wyjdziemy z mężem z gabinetu dopóki się nie dowiemy :-D

Dziewczyny ja po wizycie. Nic nie wiem bo ten radiolog robil wszystkie pomiary i zdjecia, ale po wyniki moge dopiero zadzwonic do lekarza w pn. Dzidzia jest przekochana:-) oto jedno ze zdjec, perwszy usmiech Bena Ben.jpg

reklama
A ja z innej beczki - okazało się, że mam bakterie coli w moczu :-( Jak wygooglałam nie jest to rzadkość - wizytę u mojego prywatnego gin mam w poniedziałek, mam nadzieję, że coś zaradzi, ale na antybiotyk się nie zgodzę. Tylko jak ja poprosiłam o te badanie - bo wyniki moczu miałam ostatnio powiedzmy średnie - w czołowym warszawskim szpitalu usłyszałam, że w ramach NFZ nie ma potrzeby, a wogóle NIE PRZEPROWADZAJĄ :szok: takich badań w laboratorum tegoż szpiatala. A z linku wstawionego przez Misialinę wynika, że bakterie coli są jedną z przyczyn śmierci łóżeczkowej...... :shocked2:

Do góry