reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Zebrra piszę niestety, bo gdyby nic się nie ruszyło do tej pory to mam się zgłosić 15 do szpitala a nie np10-go według om.Zawsze to kolejne dodatkowe dni w dwupaku.......szczerze mówiąc to ja już strasznie sie denerwuje porodem.:-(
Kochana będzie dobrze, spokojnie :) Pewnie na kolejnym usg termin się znowu zmieni, miejmy nadzieję, ze się przybliży :) A może sama "rozsypiesz" się wcześniej? Kto to wie :)

Do oglądania fotki zawołałam Olafa, usmialiśmy się oboje! Masz nieźle wysportowane dziecko :)

Doggi, gratulacje :)

reklama
Larvuniu super, że maluszek dobrze się rozwija, a że chce rodziców jeszcze potrzymać w niepewności to cóż, wiem coś o tym :D Teraz chyba nie pozwolę zabrać głowicy od brzucha dopóki niuniuś się nie ujawni :D

Mam pytanko do mamuś chłopczyków - czy już nienawidzicie swoich przyszłych synowych czy to uczucie pojawia się dopiero po porodzie? :):)

Setana - hehehe dobre pytanie. Każda matka pewnie obiecuje sobie, że będzie extra teściową, a potem różnie to bywa;P
Ja mam dość wyluzowany stosunek do życia ogólnie więc chyba nie będę taka zła:)

Larvunia, gratuluję wstydliwej dzidzi, może jednak dziewczynka będzie. Sama zobacz jacy chłopcy bezwstydni, siurki na widok wywalają ;) A teraz to już miałaś to połówkowe, skoro następne usg w marcu?

Larvunia - też bym poszła dodatkowo. Do 10 marca tyle czasu... my tu się będziemy jarać chłopcami, dziewczynkami, będziemy imiona już ustalać, tworzyć pary:) a Ty będziesz się wnerwiać;P

Kobietki gratuluję udanych usg i zdrowych dzieciaczków...bo to jest najważniejsze...płe to drugorzędna sprawa ale wiem jak to już musi być fajnie poznać kto tam u nas buszuje...Larvunia...nie martw się ja też jeszcze czekać muszę tydzień

reklama
wiecie ze z synkiem wiedzialam juz wczesniej? a na polowkowym usg mialam 100 % potwierdzenie ze bedzie facet i siuraka na fotce tez dostalam :-D
a teraz... wstydziocha mam no co poradze :-D

Blusia tja to bylo polowkowe usg :tak:

Do góry