reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Zebrra piszę niestety, bo gdyby nic się nie ruszyło do tej pory to mam się zgłosić 15 do szpitala a nie np10-go według om.Zawsze to kolejne dodatkowe dni w dwupaku.......szczerze mówiąc to ja już strasznie sie denerwuje porodem.:-(
Kochana będzie dobrze, spokojnie :) Pewnie na kolejnym usg termin się znowu zmieni, miejmy nadzieję, ze się przybliży :) A może sama "rozsypiesz" się wcześniej? Kto to wie :)

Do oglądania fotki zawołałam Olafa, usmialiśmy się oboje! Masz nieźle wysportowane dziecko :)

Doggi, gratulacje :)

reklama
Larvuniu super, że maluszek dobrze się rozwija, a że chce rodziców jeszcze potrzymać w niepewności to cóż, wiem coś o tym :D Teraz chyba nie pozwolę zabrać głowicy od brzucha dopóki niuniuś się nie ujawni :D

Mam pytanko do mamuś chłopczyków - czy już nienawidzicie swoich przyszłych synowych czy to uczucie pojawia się dopiero po porodzie? :):)

Setana - hehehe dobre pytanie. Każda matka pewnie obiecuje sobie, że będzie extra teściową, a potem różnie to bywa;P
Ja mam dość wyluzowany stosunek do życia ogólnie więc chyba nie będę taka zła:)

Larvunia, gratuluję wstydliwej dzidzi, może jednak dziewczynka będzie. Sama zobacz jacy chłopcy bezwstydni, siurki na widok wywalają ;) A teraz to już miałaś to połówkowe, skoro następne usg w marcu?

Larvunia - też bym poszła dodatkowo. Do 10 marca tyle czasu... my tu się będziemy jarać chłopcami, dziewczynkami, będziemy imiona już ustalać, tworzyć pary:) a Ty będziesz się wnerwiać;P

Kobietki gratuluję udanych usg i zdrowych dzieciaczków...bo to jest najważniejsze...płe to drugorzędna sprawa ale wiem jak to już musi być fajnie poznać kto tam u nas buszuje...Larvunia...nie martw się ja też jeszcze czekać muszę tydzień

reklama
wiecie ze z synkiem wiedzialam juz wczesniej? a na polowkowym usg mialam 100 % potwierdzenie ze bedzie facet i siuraka na fotce tez dostalam :-D
a teraz... wstydziocha mam no co poradze :-D

Blusia tja to bylo polowkowe usg :tak:

Do góry