reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Dzisiaj o 10:30 mam termin kontrolny, na razie krwawienia jak nie bylo tak nie ma, nadal tylko brazowe plamienie.. a w piatek mam termin u innego lekarza, u ktorego chce sie dalej leczyc, zrobic badania itd.
Mam nadzieje, ze dzisiejsza wizyta wyjasni juz wszystko, bo mam juz dosc czekania..

Dziekuje za wsparcie :)

reklama
Moderna trzymamy kciuki! Daj znać, jak po wizycie.
Ja też dziś idę po południu i jak zawsze mam cholerny stres! Z drugiej strony nie mogę się doczekać, co tam się w środku dzieje od 3 tygodni!!
Z tego co pamiętam to Zebrra też ma dziś wizytę. Czekam na relację :-)

noo to widze ze dziś dużo z nas będzie miało nowe wieści!! ja równiez :-) i oby doobre były te wieści . trzymam kciuki za wsystkie fasolki :-)

Dagamit, to znaczy, że o tej samej porze będziemy trzęsły portkami :) Chociaz ja już trzęsę... U Ciebie już 11 tydzień, u mnie dopiero 8... Będziesz już miała przezierność dzisiaj?

Dagamit, to znaczy, że o tej samej porze będziemy trzęsły portkami :) Chociaz ja już trzęsę... U Ciebie już 11 tydzień, u mnie dopiero 8... Będziesz już miała przezierność dzisiaj?
Nawet nie wiesz jak ja trzęsę!! Od wczoraj to już apogeum stresu!!
Nie wiem czy będę miała coś więcej niż zwykłe usg - nic gin ostatnio nie mówił. Ale myślę, że to chyba za wcześnie i może na następną wizytę pod kątem badań się ze mną umówi. Zresztą zobaczę dziś po południu. Dla mnie wystarczy, jak gin zajrzy i powie, że dzidzia jest, rośnie i wszystko ok.
Uff...ale się boję! Chciałabym już to mieć za sobą!!
A Ty serduszko dziś zobaczysz :-) Weź zapas chusteczek ;-)

reklama
Nawet nie wiesz jak ja trzęsę!! Od wczoraj to już apogeum stresu!!
Nie wiem czy będę miała coś więcej niż zwykłe usg - nic gin ostatnio nie mówił. Ale myślę, że to chyba za wcześnie i może na następną wizytę pod kątem badań się ze mną umówi. Zresztą zobaczę dziś po południu. Dla mnie wystarczy, jak gin zajrzy i powie, że dzidzia jest, rośnie i wszystko ok.
Uff...ale się boję! Chciałabym już to mieć za sobą!!
A Ty serduszko dziś zobaczysz :-) Weź zapas chusteczek ;-)
Przezierność powinni zrobić między 11 a 14 tygodniem ciąży, więc nie musisz mieć dzisiaj. Pewnie! Samo to, że zobaczy się maluszka to mega przeżycie! A u mnie chusteczki w użyciu od rana... Bardzo się denerwuję...

Do góry