reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Dzisiaj o 10:30 mam termin kontrolny, na razie krwawienia jak nie bylo tak nie ma, nadal tylko brazowe plamienie.. a w piatek mam termin u innego lekarza, u ktorego chce sie dalej leczyc, zrobic badania itd.
Mam nadzieje, ze dzisiejsza wizyta wyjasni juz wszystko, bo mam juz dosc czekania..

Dziekuje za wsparcie :)

reklama
Moderna trzymamy kciuki! Daj znać, jak po wizycie.
Ja też dziś idę po południu i jak zawsze mam cholerny stres! Z drugiej strony nie mogę się doczekać, co tam się w środku dzieje od 3 tygodni!!
Z tego co pamiętam to Zebrra też ma dziś wizytę. Czekam na relację :-)

noo to widze ze dziś dużo z nas będzie miało nowe wieści!! ja równiez :-) i oby doobre były te wieści . trzymam kciuki za wsystkie fasolki :-)

Dagamit, to znaczy, że o tej samej porze będziemy trzęsły portkami :) Chociaz ja już trzęsę... U Ciebie już 11 tydzień, u mnie dopiero 8... Będziesz już miała przezierność dzisiaj?

Dagamit, to znaczy, że o tej samej porze będziemy trzęsły portkami :) Chociaz ja już trzęsę... U Ciebie już 11 tydzień, u mnie dopiero 8... Będziesz już miała przezierność dzisiaj?
Nawet nie wiesz jak ja trzęsę!! Od wczoraj to już apogeum stresu!!
Nie wiem czy będę miała coś więcej niż zwykłe usg - nic gin ostatnio nie mówił. Ale myślę, że to chyba za wcześnie i może na następną wizytę pod kątem badań się ze mną umówi. Zresztą zobaczę dziś po południu. Dla mnie wystarczy, jak gin zajrzy i powie, że dzidzia jest, rośnie i wszystko ok.
Uff...ale się boję! Chciałabym już to mieć za sobą!!
A Ty serduszko dziś zobaczysz :-) Weź zapas chusteczek ;-)

reklama
Nawet nie wiesz jak ja trzęsę!! Od wczoraj to już apogeum stresu!!
Nie wiem czy będę miała coś więcej niż zwykłe usg - nic gin ostatnio nie mówił. Ale myślę, że to chyba za wcześnie i może na następną wizytę pod kątem badań się ze mną umówi. Zresztą zobaczę dziś po południu. Dla mnie wystarczy, jak gin zajrzy i powie, że dzidzia jest, rośnie i wszystko ok.
Uff...ale się boję! Chciałabym już to mieć za sobą!!
A Ty serduszko dziś zobaczysz :-) Weź zapas chusteczek ;-)
Przezierność powinni zrobić między 11 a 14 tygodniem ciąży, więc nie musisz mieć dzisiaj. Pewnie! Samo to, że zobaczy się maluszka to mega przeżycie! A u mnie chusteczki w użyciu od rana... Bardzo się denerwuję...

Do góry