reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Ironia, Traschka, JoL - gratuluję - super, że znamy już płeć:)))

A co do siusiania - ja też ledwo ledwo, tak powolutku mi leci.
Ale nic mnie nie boli... Gosia - może powinnaś przyspieszyć wizytę?

reklama
JoL, gratulacje córeczki! :)

Ja z siusianiem mam tak, że często czuję, że bardzo mi się chce, idę się wysiusiać, a tam kap, kap 3 krople i już... ale pamiętam z poprzednich ciąż, że też tak miałam, więc nie niepokoi mnie to... Poza tym normalnie też siusiam ;)

no dokladnie, ja musze w nocy wstawac na siusiu, a pragnienie mam ogromne, dziennie wypijam ok 2 l samej wody, pomijajac soki, mleko i herbate :szok:

napiszcie mi, ktora z was tak trafnie wrozy płec? ;-) moze mi wywrozcie

mnie się wydaje gosiaczek że może być dziewczynka ale moja intuicja w ciąży moze byc trafna...chociaż w mojego synka trafiłam ;)

strasznie bolą mnie pachwiny jakbym nie wiem co robiła? nie mam pojęcia od czego to :(

mnie się wydaje gosiaczek że może być dziewczynka ale moja intuicja w ciąży moze byc trafna...chociaż w mojego synka trafiłam ;)

strasznie bolą mnie pachwiny jakbym nie wiem co robiła? nie mam pojęcia od czego to :(

Mnie tez bola pachwiny.. ciagnie jak cholerka.. momentami nie moge chodzic...cos ta macica sie nam szybko rozciaga...:baffled:
ja z kolei na siku wstaje w nocy dwa razy o 3 i o 6 rano... i sikkkkkkaaaaammmmm i sikkkkkaaaammmmmmmm a cisnienia brak...:dry::dry: potrafie siedzieć w wc z 4 minuty aż mi się spać odechce...a jak wstaje z łóżka to mam takie parcie że mam wrażenie że sobie zaraz do kapci nasikam... przez to że bolą mnie pachwiny i blizna po cc nie moge szybko iść... więc się modle całą drogę żeby nie popuścić...:-D:-D:-D i pędze zgarbiona jak babuszka dreptając w miejscu:-):-)

reklama
Do góry