reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
dzieki dziewczyny:) madziolka wlasnie mialam cie zagadnac, ze blisko siebie mieszkamy:) gdzie zamierzasz rodzic w Lublinie czy Swidniku, podobno ten szpital w Swidniku super jest:) a mieszkasz w miescie swidnik czy te mniejsze swidniczki??

Ironia, Marta gratuluję chłopaków :)
Jol, gratki córeczki :)

A ja póki co żadnych rozciągających się wiązadeł ani macicy nie czuję. Pytałam nawet o to położną, bo się trochę zaniepokoiłam jak Was prawie wszystkie tu ciągnie. Ale uspokoiła mnie mówiąc, że w kolejnej ciąży może tak być :)
Aaa jedynie co mam to czasami takie kłucia na środku podbrzusza, jakby mi ktoś igłę wbijał. Kilka razy zabolało tak fest. Też macie takie kłucia?

Ostatnia edycja:
dzieki dziewczyny:) madziolka wlasnie mialam cie zagadnac, ze blisko siebie mieszkamy:) gdzie zamierzasz rodzic w Lublinie czy Swidniku, podobno ten szpital w Swidniku super jest:) a mieszkasz w miescie swidnik czy te mniejsze swidniczki??
Mieszkam w Świdniku, pracuję w Lublinie.
Rodzić będę w Świdniku bo stąd mam lekarza, na internie teściowa jest lekarze, a na noworodkach jej przyjaciółka i nasza sąsiadka więc będę obstawiona z każdej strony :-). Mam nadzieję że to pomoże bo ja sporą większość opinii słyszałam negatywnych, zwłaszcza jeśli chodzi o traktowanie pacjentek (pisałam w którymś wątku że podobno teksty do rodzącej typu "czego drzesz te morde" są na porządku dziennym... :wściekła/y:), oby mnie to nie spotkało...

A ja póki co żadnych rozciągających się wiązadeł ani macicy nie czuję. Pytałam nawet o to położną, bo się trochę zaniepokoiłam jak Was prawie wszystkie tu ciągnie. Ale uspokoiła mnie mówiąc, że w kolejnej ciąży może tak być :)
Aaa jedynie co mam to czasami takie kłucia na środku podbrzusza, jakby mi ktoś igłę wbijał. Kilka razy zabolało tak fest. Też macie takie kłucia?
Mnie łapią skurcze jak za długo jestem skulona, ściąga mi tak bardzo cały brzuch że nie mogę się wyprostować, np podczas zmywania podłogi w całym mieszkaniu, co od zeszłego tygodnia musimy robić z mężulem przynajmniej raz dziennie bo nasza psica ma cieczkę:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry