reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

widzę, że ja trochę spanikowałam jakiś czas temu :) miałam takie wrażenie, jakbym się najeździła rowerem po wertepach tak bolało ;) trwało to około 4 dni i na szczęście samo przeszło :D

reklama
jeny za godzine mam wizyte i usg, a stresa takiego, ze szok:szok:
to wezcie i mi wywrozcie plec:) hehe

Ja też zawsze się denerwuje! ale nie martw się, bo będzie dobrze.Fajnie pooglądać maluszka :)

Życzę ci chłopczyka bo skoro masz już Dominiczkę to do pary by było :) Trzymam kciuki żeby się futek pojawił ;-)

Justynko, nie chcę się mieszać, ale duphaston nie ma nic wspólnego z bólami w pachwinach. To progesteron - on ma zupełnie inne działanie, poza tym nagłe odstawienie może być bardzo niebezpieczne.

Marta, kciuki!

i po.... mały siurdolek dynda:) bedzie little Norbercik:) a na dokladnie usg z pomiarami mam przyjsc za dwa tyg. maz z moim tata szaleja z radosci a dominisia mnie wysciskala:)

Marta, gratulacje!!! Och, jak ja bym już chciała wiedzieć, czy mojemu Fasolkowi coś dynda, czy nie ;-) Choć coraz bardziej coś czuję, że będzie facet ;-)

reklama
Do góry