reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
cinamon ja za takie pieniądze w zyciu bym tam nie poszła,naprawdę,poza tym zgadnij ile on będzie przy twoim porodzie?jeżeli w ogóle będzie miał dyżur...:dry: zastanów się

Wiem że za to żeby był przy porodzie będę musiała mu zapłacić.Sądząc po jego telefonach i długopisach nie będzie to mała kwota.Ale jestem tak wystraszona tym co było z moim Jasiulkiem że jestem w stanie zapłacić każde pieniądze.Już postanowiłam nawet że jeśli sytuacja się powtórzy i będzie chociaż jeden dzień po terminie to jadę do prywatnej kliniki .Nie narażę już życia dziecka ani swojego.

blondplatyna miałam kiedyś fajną koleżankę Patrycję i bardzo dobrze mi się to imię kojarzy.Wybór super jak dla mnie.

zolza niesamowite imiona, rzadko spotykane , więc u mnie już na plusie.

Z tymi imionami to jest tak że chociaż byłoby najładniejsze , to jak kojarzy się nam z jakąś niefajną osobą to już tak dziecka nie nazwiemy bo uraz mamy. My z M mieliśmy kiedyś fajnego kolegę Zenka. I jak się spytałam M jak nazwiemy maleństwo to właśnie to imię powiedział. Mam nadzieję że żartował.
Chociaż z moim Jasiem do przedszkola chodził Henio :) ależ to był urwis

DOBREJ NOCKI DLA WAS I BRZUSZKÓW PAPAPA

Ostatnia edycja:
Cinamon - gratuluję udanej wizyty, szkoda że zdjęć nie masz ale może następnym razem. :-)
Mój lekarz tym razem dał mi 6 fotek i dwa filmiki więc mam super pamiątkę, kiedyś pokażę Julci :-)

Doris - ja też dzis bylam u lekarza i zebralam troszke fotek, nie tak dużo jak Ty ale zawsze pamiątka jest, zwlaszcza ze glownym obiektem na fotkach jest siusiak mojego synka :-D czyli dowod na plec dzidzi ;-)

Cinamon, chcieliśmy imiona niepopularne, ale nie dziwaczne i wydaje mi się, że nam się udało, choć jedna znajoma miała inne zdanie na ten temat :-p No ale cóż, każdy ma prawo do swojej opiniii :-p

Mamusiu czerwcowa,
serdecznie gratuluję synusia! :-) Może pochwalisz się fotką?

śliczne imionka dajecie swoim dzieciaczkom..

Justynka ja jak ide na wizyte do ginka to płace mu 100 zł ale w tym mam badanie i 20 minutowe usg... ze zdjęciami i opisem:) Więc nie żałuje mu tych pieniedzy bo na prawde dobry specjalista i fachowiec...
Zmieniłam ostatnio lekarza bo ten do którego chodziłam prywatnie kasował 100 zł za to że wszadził mi palec i posłuchał tętna płodu.. teraz też się do niego wybieram ale na nfz żeby mi dał skierowanie na badania! I nie zapłace mu złotówki za to że mi palcem pogrzebie:)

Co do imion to jak syn to Oliwier a dziewczynka to Konstancja:)

Dziewczyny, mam pytanie. Któraś z Was pisała, że płaci 250zł za USG w Warszawie. Ja mam mojego lekarza w Żyrardowie, ale znajoma się pyta. Czy to jest 3D? I gdzie to jest? Dobrze zapamiętałam, że 250zł? Proooszę o pomoc :happy2:

Kochana ja pisałam o takim badaniu usg na Agatowej, że chcemy tam zrobić. O tutaj masz stronkę z cennikiem
Poradnia USG Agatowa :: NASZA PORADNIA Cennik

Doris - no i widzisz, doczekałaś się badania i z Julcią wszystko dobrze. Gratuluję i bardzo się cieszę :-)!!!

Agatom - witaj.

reklama
Do góry