blondplatyna
Fanka BB :)
A jak będzie dziewczynka? Strasznie teraz dużo Lenek, i tym podobnych.Mnie to imię też się podoba ale ja taka jestem że wole odmienność
A jak dziewczynka to chyba Patrycja, ale jeszcze się zastanawiamy,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak będzie dziewczynka? Strasznie teraz dużo Lenek, i tym podobnych.Mnie to imię też się podoba ale ja taka jestem że wole odmienność
cinamon ja za takie pieniądze w zyciu bym tam nie poszła,naprawdę,poza tym zgadnij ile on będzie przy twoim porodzie?jeżeli w ogóle będzie miał dyżur... zastanów się
A jak dziewczynka to chyba Patrycja, ale jeszcze się zastanawiamy,
Dziewczyny, mam pytanie. Któraś z Was pisała, że płaci 250zł za USG w Warszawie. Ja mam mojego lekarza w Żyrardowie, ale znajoma się pyta. Czy to jest 3D? I gdzie to jest? Dobrze zapamiętałam, że 250zł? Proooszę o pomoc