reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

reklama
cinamon ja za takie pieniądze w zyciu bym tam nie poszła,naprawdę,poza tym zgadnij ile on będzie przy twoim porodzie?jeżeli w ogóle będzie miał dyżur...:dry: zastanów się

Wiem że za to żeby był przy porodzie będę musiała mu zapłacić.Sądząc po jego telefonach i długopisach nie będzie to mała kwota.Ale jestem tak wystraszona tym co było z moim Jasiulkiem że jestem w stanie zapłacić każde pieniądze.Już postanowiłam nawet że jeśli sytuacja się powtórzy i będzie chociaż jeden dzień po terminie to jadę do prywatnej kliniki .Nie narażę już życia dziecka ani swojego.

blondplatyna miałam kiedyś fajną koleżankę Patrycję i bardzo dobrze mi się to imię kojarzy.Wybór super jak dla mnie.

zolza niesamowite imiona, rzadko spotykane , więc u mnie już na plusie.

Z tymi imionami to jest tak że chociaż byłoby najładniejsze , to jak kojarzy się nam z jakąś niefajną osobą to już tak dziecka nie nazwiemy bo uraz mamy. My z M mieliśmy kiedyś fajnego kolegę Zenka. I jak się spytałam M jak nazwiemy maleństwo to właśnie to imię powiedział. Mam nadzieję że żartował.
Chociaż z moim Jasiem do przedszkola chodził Henio :) ależ to był urwis

DOBREJ NOCKI DLA WAS I BRZUSZKÓW PAPAPA

Ostatnia edycja:
Cinamon - gratuluję udanej wizyty, szkoda że zdjęć nie masz ale może następnym razem. :-)
Mój lekarz tym razem dał mi 6 fotek i dwa filmiki więc mam super pamiątkę, kiedyś pokażę Julci :-)

Doris - ja też dzis bylam u lekarza i zebralam troszke fotek, nie tak dużo jak Ty ale zawsze pamiątka jest, zwlaszcza ze glownym obiektem na fotkach jest siusiak mojego synka :-D czyli dowod na plec dzidzi ;-)

Cinamon, chcieliśmy imiona niepopularne, ale nie dziwaczne i wydaje mi się, że nam się udało, choć jedna znajoma miała inne zdanie na ten temat :-p No ale cóż, każdy ma prawo do swojej opiniii :-p

Mamusiu czerwcowa,
serdecznie gratuluję synusia! :-) Może pochwalisz się fotką?

śliczne imionka dajecie swoim dzieciaczkom..

Justynka ja jak ide na wizyte do ginka to płace mu 100 zł ale w tym mam badanie i 20 minutowe usg... ze zdjęciami i opisem:) Więc nie żałuje mu tych pieniedzy bo na prawde dobry specjalista i fachowiec...
Zmieniłam ostatnio lekarza bo ten do którego chodziłam prywatnie kasował 100 zł za to że wszadził mi palec i posłuchał tętna płodu.. teraz też się do niego wybieram ale na nfz żeby mi dał skierowanie na badania! I nie zapłace mu złotówki za to że mi palcem pogrzebie:)

Co do imion to jak syn to Oliwier a dziewczynka to Konstancja:)

Dziewczyny, mam pytanie. Któraś z Was pisała, że płaci 250zł za USG w Warszawie. Ja mam mojego lekarza w Żyrardowie, ale znajoma się pyta. Czy to jest 3D? I gdzie to jest? Dobrze zapamiętałam, że 250zł? Proooszę o pomoc :happy2:

Kochana ja pisałam o takim badaniu usg na Agatowej, że chcemy tam zrobić. O tutaj masz stronkę z cennikiem
Poradnia USG Agatowa :: NASZA PORADNIA Cennik

Doris - no i widzisz, doczekałaś się badania i z Julcią wszystko dobrze. Gratuluję i bardzo się cieszę :-)!!!

Agatom - witaj.

reklama
Do góry