reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

śliczna jestem,ale ci zazdroszczę takiego USG....wygląda jakby miała takie rzęsy długie,prześliczna,gratulacje

reklama
Doris...ale się cieszę że z Gwiazdeczką wszystko w porządku...i bardzo się cieszę że Gwiazdeczka jest Gwiazdeczką :-)

Doris ja również gratuluję ślicznej dzidzi:)
Najważniejsze że maleńka zdrowa... :)
Ja mam to usg dopiero 7 lutego... hmmm jakoś wytrzymam. Lekarz mówił że trwa ono 30 minut.. więc bedę miała okazję się napatrzeć na naszego szkrabka.. narazie przyjmujemy wersję że bedzie syn ale po ostatniej wizycie mi ginekolog zrobił wode z mózgu... bo nie było widać siusiaka.. w sumie to nic nie było widać bo ścisnęło nożki:)

Doris gratuluję udanej wizyty. Super, że potwierdziło Ci się, że będzie Gwaiazdeczka, no i zdjęcia jak cała spragniona reszta zazdroszczę :)

Dziewczyny, mam pytanie. Któraś z Was pisała, że płaci 250zł za USG w Warszawie. Ja mam mojego lekarza w Żyrardowie, ale znajoma się pyta. Czy to jest 3D? I gdzie to jest? Dobrze zapamiętałam, że 250zł? Proooszę o pomoc :happy2:

reklama
Do góry