reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Justynko ja chodze prywatnie do ginka i zawsze badania mam płatne..
Ale teraz zrobie tak jak koleżanka radzi... umówie się na wizyte na Nfz i poproszę o skierowanie na badania..tylko się coś dodzwonić nie mogę.. Już nie zapłace złotówki za badania... chociaż to mi się należy!

Ja mam o tyle dobrze, że lekarza prowadzącego mam na NFZ. Jeśli dochodzą badania, za które musiałabym zapłacić (jak było w przypadku CMV), to mam jeszcze lakrza prywatnego, za którego też nie płacę /oraz badania zlecone przez niego/, bo mam abonament, za który płaci firma :-) Lek. prywatny sam zaproponował, żeby przychodzić do niego, gdyby miała robić jakieś badania płatne, on wtedy mi przepisze skierowanie :-). Wystarczy, że za leki trzeba płacić...

reklama
Cześć Brzuchatki!
Ja już po wizycie i USG!!!! Ale jestem szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja Mała Gwiazdeczka (jest na pewno Gwiazdeczką, co już wiedziałam ale dziś lekarz potwierdził) ma się bardzo dobrze i rośnie, rośnie, rośnie. Z USG wychodzi 18 tyg 5 dni, czyli dokładnie tyle samo co z OM.
Malutka jest zdrowa, wszystkie, narządy, serduszko, rączki, nóżki, paluszki ksiązkowo prawidłowe :-) :-) :-)!!!!!!!!!! Waży 252 , serduszko 143 ud.min, tętno miarowe :-)
Oto moja Julia :-)

langadorota4111.jpg

Ostatnia edycja:
Doris przecudne zdjęcie. Julcia pięknie się uśmiecha i buźkę ma taką ładną okrąglutką. I wygląda jakby ktoś jej buziaka dawał.

reklama
Do góry