reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, wyniki, usg)

Justynko ja chodze prywatnie do ginka i zawsze badania mam płatne..
Ale teraz zrobie tak jak koleżanka radzi... umówie się na wizyte na Nfz i poproszę o skierowanie na badania..tylko się coś dodzwonić nie mogę.. Już nie zapłace złotówki za badania... chociaż to mi się należy!

reklama
Ja o Madalińskiego myślałam... - na stronie fundacji Rodzić po Ludzku jest info o każdym szpitalu położniczym w Polsce. Jest ocena fundacji + opinie koniet, które tam rodziły. Najlepiej wypada Żelazna i Madalińskiego. Ale każdy ze szpitali ma oprócz tych dobrych takż i złe opinie - tak naprawdę wszytsko zależy od zestawu ludzi na jakich się tafi, a wiadomo, że nawet najlepszy lekarz czy położna mogą mieć gorszy dzień:)

Blondplatyna - jeżdże na ursynow do poloznika i endokrynologa w jednym (ciąza zagrozona i w ogole duzo by opowiadac)
Ja-zolza - a nie myslalyscie o IMiD na Kasprzaka, slyszalam mnostwo pozytywnych opinii nt personelu i sprzętu bo sama estetyka to pozostawia wiele do zyczenia, ale nie o to jakby chodzi prawda :)

Silva, racja, ale mnie interesują pewne szczegóły - czy po cesarce kładą dziecko matce na piersi, jak podchodzą do cc [ze wzgl. na wadę wzroku mam wskazanie od okulisty, ale decyzja należy do położnika, a ja boję się naturalnego porodu...] i inne.

Gosiaczek, a wiesz, że nie pomyślałam? A to może być niezła opcja. Szkoda, że w CZD nie ma porodówki - tam pracuję ;-)

Zolza - to Ty chyba musisz swój własny wywiad przeprowadzić. Te informacje o cesarce też mnie interesują, bo być może jak mi się to łożysko nie podniesie, to też będę miała. A dzidziusia wiadomo, że chciałabym od razu mieć przy sobie, a wiem, że różnie to bywa...

reklama
Do góry