reklama
justynka1
Mamusia Antoniusia
blondplatyna ja byłam badana tylko na pierwszej,a miałam już 3 kolejne i nic.
dzastina a ty chodzisz prywatnie do lekarza?bo jesli tak to zawsze z prywatnego za badania sie placi.chyba, że chodzisz normalnie to wtedy nie wiem dlaczego miałabys placic?
dzastina a ty chodzisz prywatnie do lekarza?bo jesli tak to zawsze z prywatnego za badania sie placi.chyba, że chodzisz normalnie to wtedy nie wiem dlaczego miałabys placic?
blondplatyna
Fanka BB :)
Ja nie mogę już doczekać się USG połówkowego a mam za dwa tygodnie dopiero.
Ja-zolza a ty gdzie chodzisz do lekarza?
traschka
Mama Marysi
kochana chyba pomyliłaś się o jedno zero :-(lekarz pryw zleca dokladne badania a ten z NFZ daje tylko na sama morfologie i mocz, to chyba zalezy na kogo sie trafi też
Wizyta pryw 200 (z badaniem gin i usg) do tego 100 na leki , nie wspomne ze sie szykuje 250-300 za usg polowkowe - rózowo to nie jest z finansami :-(
Gosiaczek, nie nie, mi chodziło o samą morfologię, u mnie kosztuje właśnie 10 zł. Wiadomo, że z całą resztą to majątek, wtedy nawet jedno zero by nie pomogło, a biorąc pod uwagę całą ciążę nawet dwa zera nie pomogą...
Ja nie mogę już doczekać się USG połówkowego a mam za dwa tygodnie dopiero.
Mieszkam na Służewcu i chodzę tutaj do przychodni plus prywatnie dla własnego spokoju.
Też nie mogę się doczekać usg! Byle do 27 ;-)
blondplatyna
A masz wybrany szpital? Ja usg mam 28.
Gosiaczek.81
Gosiaczek, nie nie, mi chodziło o samą morfologię, u mnie kosztuje właśnie 10 zł. Wiadomo, że z całą resztą to majątek, wtedy nawet jedno zero by nie pomogło, a biorąc pod uwagę całą ciążę nawet dwa zera nie pomogą...
NO wlasnie, a czlowiek chce się kłóć dla dzidziusia, zby byc spokojniejszym ze wszystko w porzadku a tu tak oszczedzają z funduszu
reklama
blondplatyna
Zastanawiam się nad Madalińskiego i Inflancką. Miałam pojechać z mężem w oba miejsca i zobaczyć, popytać o szczegóły [bo opinii tyle dobrych, co złych słyszałam] ale teraz nie mamy jak, może za 2 tyg. się uda...
Ja też myślałam o Inflanckiej i narazie będę się tego trzymać.