tusenfryd18
Fanka BB :)
Antar leż dbaj o siebie ,bierz lutke.Tulę mocno.Co lekarz na IP powiedział na ta sytuacje?Swoja drogą czy to nie dziwne,krwiak? czy wiedziałas o nim wcześniej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W czwartek wieczór mam zwykłe usg, a za tydzień zapisałam się na NT do wyspecjalizowanej kliniki z bdb sprzętem.Gosiaczek - masz jakieś obciażenia w rodzinie??? Prawdopodobieństwo urodzenia dziecka chorego jest niskie wiec się nie martw. Wszystko bedzie dobrze:-)
A kiedy masz to USG genetyczne???
Dziewczynyjestem załamana.Rano miałam krwawienie dość spore i na IP okazało się że mam krwiaka i15 % odklejonego łożyska.Dzidziuś jest zdrowiutki i większy o tydzień, ale wciąż brudzę bardzo. Nie wiem co dalej, bo lekarz powiedział że mam brać luteinę i że krwiak może się wchłonie.Ale co będzie jak się nie wchłonie? Boję się, bardzo się boję o tę ciążę.