reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Gratuluje udanych wizyt :):)

sama juz nie wiem co mam myśleć o zaleceniach mojej gin.. Szyjke mam w porządku, macica ok, lozysko ok. Jedyna sprawa która ja martwi jest niskie położenie dzidzi.. Ale z tego co tu czytam wiele dziewczyn tak ma. Faktycznie jak sie przeforsuje to brzuszek sie spina.. Więc staram sie nie przemeczac ale tez całkiem leżeć chyba nie będę.. Uff.. No i luteine mam brać.

Nayaa, noszę soczewki ale chyba na poród to jednak w okularach sie udam, popytam jeszcze okulisty.. Jednak boje sie ze przy tych emocjach etc mogę o soczewkach zapomnieć, nie zdjąć na noc etc.. A dla oczu to duży wysiłek i bez dodatkowych atrakcji ;)

reklama
anisiaj ja pierwsze ktg będę miała przed wizytą 21.04 i od tej pory dopiero regularnie co wizyta (a te będę pewnie już co 2 tyg a nie co miesiąc)

anisiaj w ciąży z Olivierkiem pierwsze ktg miałam w szpitalu przed porodem. To raczej nie jest niezbędne badanie jeśli wszystko w porządku ze skurczami, szyjką itd.

ja ktg miałam pierwsze chyba w dniu przyjęcia do szpitala - tydzień po terminie...
nie ma reguły z tym kiedy i gdzie zacząć
jak coś niepokoi to zawsze można wpaść na IP i tam zrobią

reklama
Do góry