reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Gratuluję dobrych wieści wizytowych :tak:
DzikaBez - Dobrze że szyjka się trzyma . No i malutka już nie taka malutka :tak:. Całkiem spora jak na taką drobniutką mamusię ;-).
Ja jeszcze przed wizytą .

reklama
kciukasy zaciskam za wizytujące &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja po wizycie u endokrynolog. Wszystko jest cacy. Troszkę zwiększona dawka euthyroxu do porodu, potem wskazówki co do leków podczas karmienia i następna wizyta 6 tygodni po porodzie. Hurrrra!!!! Każda wizyta to 100zł. Jedną tylko udało się załatwić na NFZ...:angry:

MamaWikusi świetnie,że tak dobrze wypadł zapis :blink: jejj 30 to już tak blisko a Ty już będziesz znała termin..:zawstydzona/y:
Aśka1987 gratuluję udanej wizyty :blink:
ewelina19820711 prawie 2 kg wooow a niedawno takie fasolki były :D super,że wszystko ok :)
Kari21 Paulus3d kurcze ja to nie mogłabym tak na takie "prędkie" wizyty chodzić,za dużo stresów..Dlatego cieszę się,że jestem tu a nie w Nl bo tam pewnie podobnie jest :p
DzikaBez duża już ta Twoja panienka a Ty faktycznie drobniutka jesteś :) kciuki żeby faktycznie obyło się bez szpitala
Anilek77 no i super,że cacy :) a z tym nfz echhh :sorry:brak słów

Kciuki za pozostałe wizyty które pewnie już się odbyły.Oby wssjoo było dobrze :tak:

no to meldunek - Lolek duży, zaskoczył nas bo hmmm ciągle wychodził o tydzień młodszy tzn dziś niby miał mieć 30 tyg (z miesiączki 31) a wiek pani dr określiła na 32, duży przeskok praktycznie o dwa tygodnie :O waży sobie 1,750, a jakie udo łoooo ; ułożony hmmm wkoło brzucha :p główka nisko a nogi w żebrach - stąd ten mój ból ... Mam sobie powtórzyć badanie cukru, ze względu na taki skok, ale pani dr po prostu podejrzewa że dzidziuś po prostu urodzi się duży. Dostałam jakiś leki żurawinowe bo mała infekcja dróg moczowych - ehhh znowu, i przed wizytą powtórka badań plus posiew moczu. Porozmawiałyśmy sobie trochę o porodzie, pośmiałyśmy się. A Loli przespał całą wizytę :p Oszczędziła mi pani dr grzebania :p dokładnie obejrzała wszystko na USG i dobrze :p
Gratuluję pozostałym udanych wizyt i dziękuję gorąco za kciuki :*

Witam kochane, ja po wizycie :rofl2:

Na szczęście moje obawy się nie sprawdziły :tak: Mała faktycznie główkę wpycha mocno , ale pieczenie było spowodowane mega infekcją, ... Szyjka miękka nadal na 1cm --ZAMKNIĘTA!!!!!!!:-)

Następna wizyta 8 maja , jeśli wytrzymam , a lekarz twierdzi że powinnam. Wstępnie CC ustalone 17 lub 20 Maja :tak:

Mała waży jak to lekarz powiedział ponad 2 kg, jestem zadowolona z wizyty, tak bardzo się cieszę , że Zosia jeszcze nie wychodzi:-D

Bardzo dziękuję za kciuki i tym razem POMOGŁY!!!!!!!!!!!!!!!!;-)

Anula_ to ładnie Ci chłopczyk urósł :) też tak chcę ;-) super,że ok :blink:

Korba ufff no i całe szczęście,że Zosia chce jeszcze posiedzieć :blink: widzę,że wizytę w moje urodziny masz a pierwszy termin CC..w imieniny :-D super,cieszę się że jest dobrze !!

Korba no to może nasze dziewczynki wyjdą na świat w ten sam dzień (20.05) Super że jest dobrze :) A na infekcję coś dostałaś?

Anula gratuluję dużego Lolusia :)

Anilek i dobrze że wszystko cacy :)

No to teraz kciuki za jutrzejsze wizyty a jest ich dużo :))

anilek77 11.04.2013 g.15.00 ginekolog- wizyta z USG 4d- nagranie na płytkę dla starszych braci.

mama2013 11.04.2013r. - wizyta kontrolna

madzia128 11.04.2013 usg

Nayaa 11.04.2013 USG III trymestru

Smile4u
11.04.2013 godzina 15:30 wizyta kontrolna.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry