reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Cześć dziewczyny , ja tez mam brzuchol wyjątkowo nisko, z natalką tak nie miałam, ale najważniejsze że nic mnie nie ciągnie , czasem jakies skurcze, ale jestem w ciagłym rychu wiec zaraz same sie rozchodzą. Dziś zasypiam w pracy , z obolałym tyłkiem. Wczoraj wróciłam z uczelni wieczorem 2 dni siedzenia od rana do 20 na zajęciach ...koszmar dla mojego tyłka buuu, ale dziś w pracy wygodny fotel ....i tylko on mnie ratuje :) Za tydzien pije glukoze...bo moja gin mi ja przeoczyła w skierowaniu i praktycznie bedę ja piła po 30 tygodniu :/ Ciekawe co z tego wyjdzie.
Pozdrawiam wszystkie serdecznie :)

reklama
Melduję, że ja już po wizycie. Szyjka miekka ale na szczęście trzyma. Mam pić melisę i brać 3 razy dziennie nospę. Jesli brzuch się spina mam leżeć, jesli po nospie nie przechodziłoby i gdyby spinał się więcej niż 8 razy na dobę to IP lub wizyta u gina, wtedy dostanę fenoterol.
Żadnych innych wspomagaczy na stres i ciezkie przezycia gin nie wypisał, zaleca magnez 3 razy dziennie.
Córcia leży już główką w dół, wymiary się zgadzają z wiekiem ciąży, nie wiem ile waży.
Gin stwierdził, że muszę jeszcze wytrzymać 4 tygodnie, że po 33 skonczonym już jest dużo bezpieczniej.
Także jestem zadowolona i spokojniejsza bo puki co jest ok z malutką.

Do góry