reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Cześć dziewczyny , ja tez mam brzuchol wyjątkowo nisko, z natalką tak nie miałam, ale najważniejsze że nic mnie nie ciągnie , czasem jakies skurcze, ale jestem w ciagłym rychu wiec zaraz same sie rozchodzą. Dziś zasypiam w pracy , z obolałym tyłkiem. Wczoraj wróciłam z uczelni wieczorem 2 dni siedzenia od rana do 20 na zajęciach ...koszmar dla mojego tyłka buuu, ale dziś w pracy wygodny fotel ....i tylko on mnie ratuje :) Za tydzien pije glukoze...bo moja gin mi ja przeoczyła w skierowaniu i praktycznie bedę ja piła po 30 tygodniu :/ Ciekawe co z tego wyjdzie.
Pozdrawiam wszystkie serdecznie :)

reklama
Melduję, że ja już po wizycie. Szyjka miekka ale na szczęście trzyma. Mam pić melisę i brać 3 razy dziennie nospę. Jesli brzuch się spina mam leżeć, jesli po nospie nie przechodziłoby i gdyby spinał się więcej niż 8 razy na dobę to IP lub wizyta u gina, wtedy dostanę fenoterol.
Żadnych innych wspomagaczy na stres i ciezkie przezycia gin nie wypisał, zaleca magnez 3 razy dziennie.
Córcia leży już główką w dół, wymiary się zgadzają z wiekiem ciąży, nie wiem ile waży.
Gin stwierdził, że muszę jeszcze wytrzymać 4 tygodnie, że po 33 skonczonym już jest dużo bezpieczniej.
Także jestem zadowolona i spokojniejsza bo puki co jest ok z malutką.

Do góry