reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt! Z cukrem niestety nie pomogę, temat przede mną, także tym bardziej czytam z zainteresowaniem:tak:

reklama
Dziewczyny gratulacje udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne :-)

Teri jakąś ładną fotę nam tu proszę zapodać ;-)

A powiedzcie do którego tygodnia trzeba zrobić badanie obciążenia glukozą???

Isis mi gin mówił że do 28 tyg glukoza ja wczoraj dostałam skierowanie na 75 po 1 i po 2 godz więc 3 kłucia :baffled: wrrrr byle to jakoś przeżyć :-(

mi raz wyszedł cukier w moczu ale na następnym badaniu juz go nie było więc chyba ok

wczorajsze wyniki wyszły prawie takie same jak poprzednie czyli CRP podwyższone i prawie identyczne jak 2 tyg temu więc lekarz bardzo nie wiedział o co chodzi czy mam jakiś stan zapalny w organizmie czy po prostu mój organizm tak reaguje na ciąże więc za 2 tyg powtórka CRP żeby sprawdzić czy rośnie czy dalej sie tak utrzymuje :baffled: na pęcherz mam furagin

Mam nadzieje że Daria sie dzis ładnie ułoży i pokaże swoja buzke co by to ładne foto strzelić ;-)
a ostatnio mało ją czuję dziś od rana jeszcze cisza a zawsze tak brykała i ja już się zdążyłam dziś popłakać co się dzieję dobrze że dziś to usg bo dostaje już schizy :-(im bliżej porodu tym bardziej sie boje że coś się może stać :-(takie czarne mysli mnie nachodzą i wtedy strasznie ryczę ach te hormony :-(

kciuki za wizyty jesli dziś sa i za drinkujące jesli są

Isis badanie robi się ponoć w w tygodniach 24-28 ,
teri114 , nie martw sie z dzidzia na pewno wszytsko jest w porządku, jeśli się martwisz o jej ruchy zjedz coś słodkiego pomasuj brzuszek i na pewno mała zacznie brykać. U mnie zawsze to działało, teraz juz skończyłam ze słodyczami, bo wystraszyłam sie tym cukrem w moczu , ale jak zjadłam jogurt dzidzia tez brykała :)

emka01 ja od dzisiaj tez przeszłam na dietę, za dwa tygodnie przed wizyta będę robiła obciążenie glukozą i chce żeby wyniki były dobre, i w moczy żeby już nie było cukru...

Gratuluje udanych wizyt. Moja już za tydzień czego się doczekać nie mogę.

Isis ja glukozę robię teraz w niedzielę to będzie 25,5tc.

Hej Dziewczyny :-)
Ja też dziś po wizycie, wszystko jest ok, Tymek rośnie zdrowo i waży około 809g :happy2: U mnie 2 raz cukier w moczu i drobna infekcja, ale nie ma powodów do niepokoju, więc jestem zadowolona :)

Życzymy wszystkim mamom i maluchom wszystkiego dobrego i dużo zdrówka :-)

reklama
Do góry