reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

No, widze, że same udane wizyty! Gratulacje!

Isis- ja bym się nie kłuła na Twoim miejscu... To już jest bardziej inwazyjny zabieg, a poza tym na pewno denerwowałabyś się 100 razy bardziej niż dzisiaj:) Jest super i tak trzymaj!

Sa_raa- bardzo się cieszę, że u Was wszystko super!:)

reklama
Isis bardzo się cieszę , no i stresik z głowy ;-). Nie ma potrzeby żadnych dodatkowych badań . Jest ok :tak:. Kobiety w moim wieku na starcie mają statystykę 1:192 !!!!! Więc wszystkie musiałyby robić amnio :-). Dobrze , ze są te badania prenatalne i podnoszą statystyki :tak:. Mi jutro mija dwa tygodnie od badania . Gdyby coś było nie tak mieli do dwóch tygodni dzwonić. Mam nadzieję , ze jutro nikt nie zadzwoni.
Gratuluję pozostałych , udanych wizyt !!!!!

ISIS - bardzo się cieszę z wyników. Niczym się już nie martw, dzidziuś piękny, zdrowy, wspaniale rośnie - to jest najważniejsze. Nie robiłabym już żadnej amniopunkcji.

EMILKA - nie martw się łożyskiem, ono bardzo często się podnosi ku górze wraz ze wzrostem macicy. Z córką miałam łożysko minimalnie przodujące a po 3 tygodniach było już właściwe. Cieszę się, że w sumie przynosisz bardzo dobre wieści :-)

SARA - gratuluję wspaniałej wizyty :)

Ponawiam prośbę o kciuki na jutro ;-) Już mnie stresik zżera.

Natis kciuki oczywiście będą:tak: Będzie dobrze

Isis i ja bym się już nie kuła. Wyniki dobre więc nie ma potrzeby narażać maleństwa na takie coś bo na 100% bezpieczny ten zabieg nie jest

i gratuluje wam udanych wizyt. Oby tak dalej :)

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt
Isis nawet nie wiesz jak bardzo się ciesze że wyniki sa dobre :)
Dzisiaj proszę i Ja o trzymanie kciuków za wizytujące w tym i mnie:)

Mama wikusi2010 12.12.2012 godzina 16:20 Wizyta u GINa

NikaMD 12.12.2012 godzina 16 badania prenatalne, usg

ines75 12.12.2012 godzina 16

Natis 12.12.2012

Korba32 12.12.2012 USG 4D godz 17

mama2013 ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Ale dużo wizyt, a jeszcze pewnie kilka nie zgłoszonych. Za wszystkie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dziękuję :happy2: - ja nie zgłosiłam swojej wizyty, a też proszę uprzejmie o kciuki :zawstydzona/y:

Trzymam mocno kciukasy za pozostałe wizytujące

i gratuluję wczorajszych udanych wizyt :-)

PS Isis- ja też nie robiłabym amniopunkcji - będzie dobrze :-)

Do góry