reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

&&& kciuki za wizytujące dzisiaj :) A teraz pora na moją relację z wczoraj. Hmm z dzidziusiem wszystko ok, ale nie podam wam wymiarów, bo w całego zamieszania nie wzięłam zdjęcia z usg :( ale to nic. Ważne, że dzidziuś zdrowy. Serduszko pięknie biło, maleństwo fikało aż się pani doktor śmiała. Noga oczywiście wielka :p Tosia też miała przez całą ciąże nogi większe co do wieku ciąży, ale to dlatego że my oboje z Lukaszem jesteśmy wysocy :) No i jeszcze jedna rzecz hmmm pani doktor stwierdziła, że nie zgadza się z opinią pana doktora z usg genetycznego co do płci :p Jej się wydawało, że sisiorka widzi ale to się okaże za 4 tyg :) Luka ucieszony :p Ja się trochę nastawiłam już na Różyczkę, ale zawsze sobie myślałam, że jak będzie chłopiec kiedyś, to będzie taki mój syneczek :p No i co dalej L4, co mnie bardzo cieszy :) nie musiałam nic nawet mówic tylko od razu pani doktor złapała za druk. Może też ze względu na to że mam złe wyniki z moczu, dostałam antybiotyk duomax czy jakoś tak, i niestety zmora z wcześniejszej ciąży - globulki :( Następna wizyta 8 stycznia :) Muszę jeszcze zadzwonić umówić się na usg genetyczne następne :)

reklama
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty. Wracajcie dziewczynki szybko z wspaniałymi wiadomościami :)

Anula gratuluje udanej wizyty. Cieszę się bardzo, że z maluszkiem wszystko dobrze :)

Ostatnia edycja:
Super dziewczynki, że takie udane wizyty! Gratule!
Oby i nasze dzisiaj wszystkie takie pomyślne były...
Nie ukrywam, że cykora mam.. Zastanawiam się tylko, czy zrobi mi lekarz dziś usg, skoro w piątek mam mieć genetyczne.. Chciałabym bardzo wiedzieć, że u malucha wszystko ok.

sa_raa - dobrze ze sie wyjasnilo skad te bole, zapalenie wyleczysz i bedzie dobrze. Najwazniejsze ze z dzidzią wszystko ok.

Isis - gratuluje dobrych wyników i zgadzam się z dziwczynami nie ma potrzeby ryzykować, skoro wyniki dobre.

EMILKA- zgadzam sie z natis, gdzies czytalam ze na tym etapie to lozysko jeszcze moze sie przesunac, takze spokojnie. Zobaczysz na kolejnej wizycie. I nic sie nie martw :)

_anula - to moze bedzie chlopaczek? :) Pewnie na polowkowym wyjdzie szydlo z worka :) Gratuluje udanej wizyty

Dzis ja :) o 16:00, mam nadzieje ze dzidź zdrowy!

mama wikusi - na 16:40

Ines- ja miałam wizytę tydzień temu i dr nie zrobiła mi usg- pewnie z uwagi na to, że byłam umówiona na dziś na genetyczne

reklama
Do góry