&&& kciuki za wizytujące dzisiaj
A teraz pora na moją relację z wczoraj. Hmm z dzidziusiem wszystko ok, ale nie podam wam wymiarów, bo w całego zamieszania nie wzięłam zdjęcia z usg
ale to nic. Ważne, że dzidziuś zdrowy. Serduszko pięknie biło, maleństwo fikało aż się pani doktor śmiała. Noga oczywiście wielka
Tosia też miała przez całą ciąże nogi większe co do wieku ciąży, ale to dlatego że my oboje z Lukaszem jesteśmy wysocy
No i jeszcze jedna rzecz hmmm pani doktor stwierdziła, że nie zgadza się z opinią pana doktora z usg genetycznego co do płci
Jej się wydawało, że sisiorka widzi ale to się okaże za 4 tyg
Luka ucieszony
Ja się trochę nastawiłam już na Różyczkę, ale zawsze sobie myślałam, że jak będzie chłopiec kiedyś, to będzie taki mój syneczek
No i co dalej L4, co mnie bardzo cieszy
nie musiałam nic nawet mówic tylko od razu pani doktor złapała za druk. Może też ze względu na to że mam złe wyniki z moczu, dostałam antybiotyk duomax czy jakoś tak, i niestety zmora z wcześniejszej ciąży - globulki
Następna wizyta 8 stycznia
Muszę jeszcze zadzwonić umówić się na usg genetyczne następne 
reklama
Paulunia8713
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty. Wracajcie dziewczynki szybko z wspaniałymi wiadomościami 
Anula gratuluje udanej wizyty. Cieszę się bardzo, że z maluszkiem wszystko dobrze
Anula gratuluje udanej wizyty. Cieszę się bardzo, że z maluszkiem wszystko dobrze
Ostatnia edycja:
Palindromea
Gratuluję udanej wizyty. Mam nadzieję, że relacje z dzisiejszych też będą takie 

mama wikusi2010
Anula no to teraz masz zagatke co tam w brzusio siedzi (zreszta jak my wszystkie hehe) mama2013 kciuki za wizyte a na która masz?
Ines75
Zaangażowana w BB
Super dziewczynki, że takie udane wizyty! Gratule!
Oby i nasze dzisiaj wszystkie takie pomyślne były...
Nie ukrywam, że cykora mam.. Zastanawiam się tylko, czy zrobi mi lekarz dziś usg, skoro w piątek mam mieć genetyczne.. Chciałabym bardzo wiedzieć, że u malucha wszystko ok.
Oby i nasze dzisiaj wszystkie takie pomyślne były...
Nie ukrywam, że cykora mam.. Zastanawiam się tylko, czy zrobi mi lekarz dziś usg, skoro w piątek mam mieć genetyczne.. Chciałabym bardzo wiedzieć, że u malucha wszystko ok.
sa_raa - dobrze ze sie wyjasnilo skad te bole, zapalenie wyleczysz i bedzie dobrze. Najwazniejsze ze z dzidzią wszystko ok.
Isis - gratuluje dobrych wyników i zgadzam się z dziwczynami nie ma potrzeby ryzykować, skoro wyniki dobre.
EMILKA- zgadzam sie z natis, gdzies czytalam ze na tym etapie to lozysko jeszcze moze sie przesunac, takze spokojnie. Zobaczysz na kolejnej wizycie. I nic sie nie martw
_anula - to moze bedzie chlopaczek?
Pewnie na polowkowym wyjdzie szydlo z worka
Gratuluje udanej wizyty
Dzis ja
o 16:00, mam nadzieje ze dzidź zdrowy!
Isis - gratuluje dobrych wyników i zgadzam się z dziwczynami nie ma potrzeby ryzykować, skoro wyniki dobre.
EMILKA- zgadzam sie z natis, gdzies czytalam ze na tym etapie to lozysko jeszcze moze sie przesunac, takze spokojnie. Zobaczysz na kolejnej wizycie. I nic sie nie martw
_anula - to moze bedzie chlopaczek?
Dzis ja
reklama