reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

gratuluje wizyty i trzymam kciuki za dzisiejsze oj będzie co czytać juz się doczekać nie mogę :-)
anula okaże się na połówkowym czy to syneczek mamusi będzie ;-) wiecie tak sobie myślę że jeszcze nie jedna będzie zaskoczona zmiana płaci z pierwszej wizyty bo według mnie w 12 czy 13 tyg łatwo o pomyłkę okaże więc lepiej sie tak odrazu nie nastawiać mysle że po połówkowym większość z nas będzie już wiedziała co nosi pod serduszkiem jak idę w 15 tyg i tak się zastanawiam czy sie dowiadywać czy czekać do połówkowego żeby potem nie było zdziwienia :szok: no chyba że lekarz będzie pewny na min 80 % jak nie to nie chce wiedzieć

reklama
Mama wikusi2010, NikaMD, ines75, Natis, Korba32, mama2013 i inne nie wpisane na listę
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

anula
gratuluję udanej wizyty:) będziesz miała niespodziankę:))))

teri jestem tego samego zdania! wole się dowiedzieć jak już DR będzie miał pewność... chociaż do mojego brzucha czasem mówię Zosiu:) może to sprawi, że będzie dziewczynka;)

Ja sie musze dostac do gabinetu na druga strone Wa-wy, więc powoli będę się zbierać. Połtorej godziny powinno mi wystarczyć na dojazd.
Relację z wizyty obiecuję wieczorkiem!

ja tez trzymam mocno kciuki za wizytujace mamusie:)

Isis ja tez bym nie poddala sie tej amniopunkcji, bo zawsze jest jakies ryzyko, male bo male , ale jest!!!

ja jutro mam kolejna wizyte usg , pierwsza w spitalu i pierwszy raz bede miala robione jakies badania w ciazy:) troche pozno co? bo juz weszalm w 2 trymestr, ale trzymajcie kciuki , zebym nie zemdlala na widok igly i krwi.....taka stara a boje sie jak cholera

gratulacje za udane wizyty i kciuki za kolejne :-)

aguska ja mam wrazenie tez ze bede miec chlopca, nawet mowiac o nim mowi ON, tak jakos odruchowo. Nie wydaje mi sie zebym miala tyle szczescia i trafila w dziewczynke, tym bardziej ze cykle mialam idealne i staralismy sie idealnie przy jajeczkowaniu bo czulam ze to ten czas. A jak wiadomo wtedy najlepiej o chlopca. I jakos nie wyobrazam sobie ze to moze byc dziewczynka. Nie powiem, cieszylabym sie, bylabym mega zaskoczona i szczesliwa, ale wlasciwie to juz mi wszystko jedno.

aguśka nie wiem ale ja mam od początku przeczucie na dziewczynkę :-)dodam że z synkiem od II kresek czułam że chłopak dodam że byłam tak pewna że powiedziałam gin jak tam mój synuś sie ma a ona zdziwiona że już wiem bo to był 10 tydz ;-) ach ta kobieca intuicja ;-)

reklama
kari- pociesze Cię ze ostatnio słyszałam ze z tym staraniem się w trakcie owulacji o chłopca to kszty prawdy nie ma, tak mówią lekarze zresztą gdyby tak było to moje Ewa miała by coś między nogami:-D a jak na razie nie zauwarzyłam.
Ostatnio gadalam z mamą o ciazy i mówiła ze w ciąży z siostrą wcinała kiszona kapustę a z bratem słodycze- dlatego je nie wierze w takie gadanie o diecie. Byłaś dziś z synkiem na terapi? Z tego co pamiętam w zeszłym tygodniu to była sroda?

A mi przeczucie się zmieniło juz 3 tazy teraz jestem na etapie.... sama nie wiem

Do góry