reklama
Bona87
Mama Michasia
Isis, czekamy na dobre wieści i relację z wizyty
Jeny 79- ja też mam dokładnie takie samo kłucie po prawej stronie. Wczoraj powiedziałam o tym lekarzowi, a on jeszcze przed badaniem powiedział, że to normalne i nie ma powodów do nerwów. Jego zdaniem brzuch będzie trochę bolał, bo dzidzia się rozpycha we wszystkie możliwe strony Po badaniu potwierdził, że nie ma powodów do niepokoju Także nic się nie martw!!!!
Jeny 79- ja też mam dokładnie takie samo kłucie po prawej stronie. Wczoraj powiedziałam o tym lekarzowi, a on jeszcze przed badaniem powiedział, że to normalne i nie ma powodów do nerwów. Jego zdaniem brzuch będzie trochę bolał, bo dzidzia się rozpycha we wszystkie możliwe strony Po badaniu potwierdził, że nie ma powodów do niepokoju Także nic się nie martw!!!!
DzikaBez
Fanka BB :)
Katerinka_2, Aśka1987, olunia245-gratulacje wizyt, nie miałam wczoraj netu żeby napisać
Katerinka_2- ja tez mam łożysko z przodu, w poprzedniej ciąży czułam ruchy w 21 tc., zobaczymy teraz pewnie tez trochę póżniej, zapomniałam Ci napisać wcześniej że napewno świetne opinie jesli chodzi o USG ma dr. Marcin Wiechć on tez pracuje na kopernika, a przyjmuje chyba na placu szczepańskim, jak ja leżałam na patologi i pytali mnie kto robił mi ostatnie usg i powiedziałam że tametn lekarz to powiedzieli że to taki krakowski guru jesli chodzi o usg
Isis- trzymam kciuki
Katerinka_2- ja tez mam łożysko z przodu, w poprzedniej ciąży czułam ruchy w 21 tc., zobaczymy teraz pewnie tez trochę póżniej, zapomniałam Ci napisać wcześniej że napewno świetne opinie jesli chodzi o USG ma dr. Marcin Wiechć on tez pracuje na kopernika, a przyjmuje chyba na placu szczepańskim, jak ja leżałam na patologi i pytali mnie kto robił mi ostatnie usg i powiedziałam że tametn lekarz to powiedzieli że to taki krakowski guru jesli chodzi o usg
Isis- trzymam kciuki
EMILIA-CZERWCOWA MAMA2013
Zaangażowana w BB
Witam was dziewczyny. Właśnie wróciłam z wizyty. wyniki mam ok tylko toxo do powtórki za 6 tyg. od dziś jestem na zwolnieniu. malenstwo widziałam tylko przez chwilkę bo lekarz chciał mi pokazać akcje serca. i wtedy zauważył że mam TOFOBLAST. kazała mi bardzo uważać jak najmniej chodzić i bron boże cokolwiek dzwigać bo w każdej chwili w takiej sytuacji może pojawić się krwawienie. mówi że dobrze że do tej pory się nie pojawiło. ale powiedział żebym za bardzo tym sie nie przejmowała bo kolejne usg 8.01.2013 będzie bardzo ważne bo to będzie 19/20tc i zobaczy czy podnosi się to do góry. jesli tak to będzie wszystko ok a jak nie to będzie wskazanie do cesarki jesli nic sie nie zmieni do 34 tc. a jak mu powiedziałam o bólu głowy to powiedział że jak by sie nasilał lub nie pomagały słabe leki to połozy mnie do szpitala i załatwi konsultacje neurologiczna. no i mam zrobic juz koolejne badania anty HIV anty HCV i morfologie i mocz.
pozdrowienia . trzymam kciuki&&&&&&&&& za reszte wizyt
pozdrowienia dla wszystkich
pozdrowienia . trzymam kciuki&&&&&&&&& za reszte wizyt
pozdrowienia dla wszystkich
mama wikusi2010
emila a coto jest TOFOBLAST? Fajnie ze wszystko jest ok. Moja wizyta jutro pewnie bedzie wygladala podobnie i pewnie połowkowe bede miala dzien po tobie
jullix
Emilia - ja tak miałam w poprzedniej ciąży, tzn nie całkiem przodujące, ale brzeżnie przodujące, czyli jedną częścią dotykało ujścia macicy do szyjki. Miałam mieć cesarkę, ale łożysko się podniosło i rodziłam sn. Położna pokazywała mi pozycje do spania, które sprzyjają podnoszeniu się właśnie. Mi się udało, więc trzymam kciuki za Ciebie
reklama
Jestem już po rozmowie z lekarką, wynik wyszedł dobrze, ryzyko 1:311 więc nie mam wskazań do robienia amniopunkcji :-)Ulżyło mi strasznie, dziś miałam takiego stresa, że hoho (zamaiast zaparcia to biegunke miałam) Lekarka powiedziała, ze mogę być spokojna aczkolwiek jak chcę to mogę sobie amniopunkcję zrobić ale ja nie chcę - po co? Skoro wynik jest ok, to po co mam się kłuć? A wy jak myślicie???