reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Super dziewczyny ile dobrych wieści!!! Jak miło się to czyta :-)
Gratuluje wszystkim mamusiom ;-) i trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące &&&&&&&&&&&

reklama
o ho hooo... ile dobrutkich wieści.. gratuluję dziewczyny pięknych wyników.. :tak: ja muszę poczekać jeszcze jeden dzień tylko na szczęście.. nie mogę się doczekać.. 3 tyg. nie widziałam maleństwa :blink:

Tylko 3 tygodnie i kolejne widzenie? Ależ Ci zazdroszczę (pozytywnie). U mnie wyjdzie 6 tygodni (jeśli czegoś nie wymyśle).

MamaTrójki i wszystkie wizytujące dzisiaj ze mną trzymam mocno kciuki i czekam na relację!
Późno mam wizytę bo na 17:40 i na pewno będzie obsuwa jeszcze.

To i ja kochane proszę o kciuki na dzisiaj. Co prawda wizyta dopiero o 21 ale może jakoś wytrzymam. Dziś maluszek jakiś taki spokojny, i rano mnie dziwnie brzuch bolał, teraz też pobolewa, ale musi być ok

Trzymam kciuki za dziś wizytujące !!!!:-):-)
mnie na szczęscie dziś brzuszek na razie nie boli, odpukać !!! wczoraj mnie ciągło cały dzień a dziś spokój- oby jak najdłużej, mam pytanie pewnie głupie:-) ale zapytam, dziewczyny które czują już ruchy dzidzi to czujecie je po przyłożeniu ręki czy tak poprostu czujecie coś w brzuchu ? bo ja siedzę z ręką na brzuchu i poza jelitami które mi tak koncert dają nic a nic:baffled:
miłego zimowego dnia dziewczynki !!!

Dziewczyny powodzenia dzisiaj &&&&
jeny ja mam tak jak ty tylko jelita czuje jak koncertuja:) pani dr powiedziala ze jeszcze troche do tego zebym poczula chociaz na filmiku z usg maldnstwo caly czas kopie:). A i mialam juz pierwszy raz usg przez brzuch

Dzień dobry :) . Olunia no przecież piekna kość nosowa na tym zdjęciu !!!! Już koniec panikowania. Kciuki trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& moccnnnoooo !!!!
Jeny ja też jeszcze nie czuję ruchów maleństwa . A te pierwsze to tylko od wewnatrz wyczuwalne są.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny gratuluję wizyt. Śliczne maleństwa. Zdrowe !!!!! i tylko to się liczy !!
Za dzisiejsze wizyty mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja chyba obejrzę sobie płytkę z moim maleństwem bo mi tęskno za nim :) A do wizyty daleko...

Do góry