reklama
Palindromea
Fanka BB :)
Olunia, spokojnie. Może po prostu ma delikatny nosek, może tak po prostu na zdjęciu wyszło. Jeśli jest to nie masz powodu do strachu. dyby tak się przyglądać, to każda zaczęła by się stresować (że nosek mały, że szyja krótka, że czoło za bardzo wypukłe, że paluszka nie włożyło do buzi itp). Nie daj się zwariować. Jeśli będzie coś nie tak - lekarz na bank Ci to powie...
Dziewczyny, gratuluję. Ekstra wieści. Oby do czerwca już były tylko takie...
Dziewczyny, gratuluję. Ekstra wieści. Oby do czerwca już były tylko takie...
Witajcie Dziewczynki,
ja ostatnio też rzadko zaglądam na forum.
Dzisiaj miałam USG genetyczne. Jestem bardzo zadowolona!
Dzidziuś ma już 66mm, przezierność 1,2cm, kość nosowa jest, serduszko pięknie bije i wszystko w jak najlepszym porządku. Dzidzia machała do nas rączkami i nóżkami. Na płeć jeszcze za wcześnie.
Lekarz określił ciążę na 12t6d.
Gratuluję udanych wizyt!
ja ostatnio też rzadko zaglądam na forum.
Dzisiaj miałam USG genetyczne. Jestem bardzo zadowolona!
Dzidziuś ma już 66mm, przezierność 1,2cm, kość nosowa jest, serduszko pięknie bije i wszystko w jak najlepszym porządku. Dzidzia machała do nas rączkami i nóżkami. Na płeć jeszcze za wcześnie.
Lekarz określił ciążę na 12t6d.
Gratuluję udanych wizyt!
Paulunia8713
paulunia śliczne maleństwo:-) gratuluję udane wizyty ! super sie czyta dobre wieści, wiec testu papp Ci nie zlecił dodatkowo ??
bona super szybko rośnie:-) ahh dziewczynki jak Wam dobrze:-) po wizycie zawsze taki spokój i szczęscie sie czuje.. ja po tyg od wizyty zaczynam juz sie zamartwiac zwłaszcza ze coś mnie zaczęło w lewym boku jakby jajnik bolec, czy któraś z Was miała podobnie ?? przestraszona chodze:-(
takie pilenie czuję.. jak leże też, jest czasem ulga jak wstanę, choc chwilowa.. nie jest to ostry ból ale taki kłujący:-(wizytę mam dopiero 21 grudnia ale dzis zapisałam sie do innego na czwartek, czy któraś z Was miała podobny ból ??
Mnie też jajnik pobolewa i do tego żołądek dalej ostro we znaki a jednak z maleństwem wszystko dobrze i u Ciebie też tak będzie. Nie stresuj się tylko bo to tylko wszystko pogarsza.
Nie nie zlecił mi testu. W ciązy z Julunią też go nie miałam. Widocznie lekarz nie widzi nic niepokojącego bo pewnie inaczej by zlecił. No nic wierzę, że wszystko będzie dobrze
Według mnie widać tam "kajzerkę' i to dziewczynkaAle lekarzem nie jestem
No coś ty naprawdę Ale by było fajnie
DZIEWCZYNY - gratuluję wspaniałych wizyt i cudownych wiadomości :-)
Oby tak dalej i tylko tak
OLUNIA - jestem pewna, że gdyby Pani doktor miała jakiekolwiek zastrzeżenia co do dziecka to zaraz by Ci o tym powiedziała. Nie ma opcji, żeby coś zataiła, na bank. Niepotrzebnie się martwisz. Zdjęcie pewnie tak wyszło i tyle.
Oby tak dalej i tylko tak
OLUNIA - jestem pewna, że gdyby Pani doktor miała jakiekolwiek zastrzeżenia co do dziecka to zaraz by Ci o tym powiedziała. Nie ma opcji, żeby coś zataiła, na bank. Niepotrzebnie się martwisz. Zdjęcie pewnie tak wyszło i tyle.
MamaTrójki
ja jutro wizyte-jade sama z dziećmi do teściów tam je zostawiam i ide do gina-boje sie jechać aute bo pogoda srednia-a ja miałam już wypadek zimą i od tego czasu 4 lata nie jezdziłam teraz sie przełamałam więc się boje.wizyty jeszcze bardziej bo:
-boli mnie brzuch
-mam dziwny ten śluz tam niby kolor normalny zapach też ale raz taki wodnicty -prawie jak woda a raz normalny;(-boje sie ze coś jest nie tak
-boli mnie brzuch
-mam dziwny ten śluz tam niby kolor normalny zapach też ale raz taki wodnicty -prawie jak woda a raz normalny;(-boje sie ze coś jest nie tak
olunia zrób zdjęcie zdjęcia telefonem komórkowym i wrzuć. Troche bedzie zamazane ale to nie szkodzi . Ale wiesz wszystko zależy w jakiej pozycji było zrobione ja Ci dla porównania wkleje dwa zdjecia mojej dzidzi . Na jednym nosa nie widać a na drugim jest.
Na tym akurat jest nos pokaźny :-)a na tych nie widać nosa wogóle .
reklama