reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Na czerwcówkach "wątek zamknięty". Też tak się Wam wyświetla?

Ja za godzinę śmigam na KTG do szpitala. Mam być w razie czego na czczo, a mi się jeść chce... :baffled: Jakoś wytrzymam. I będę dziś wiedziała czy pacior wyleczony czy spodobało mu się u mnie.:no:

U gosiak akcja się rozkręca. Kciuki trzymam!!!!

Anilek - rowniez ja zaciskam kciuki za brak paciora.

Ja dzis z rana zaliczylam wizyte u gina. Ktg plaskie jak deska, ani jednego, tyciusiego skurczyka :-D Ale ale... maly chyba zaczyna pakowac powoli walizki, glowka wstawiona, szyjka o 1/3 skrocona, czyli zostalo jakies 2 cm i rozwarcie na 1 palec. Jak bede dalej takie ekstremalne porzadki uprawiac, to moze urodze przed wywolaniem :-D A moze nie :eek::-D Jak nic sie nie wydarzy do niedzieli, to w poniedzialek znowu wizytos - poterminowe :baffled:

Anilek - trzymam kciuki za wizytę.
Ja byłam wczoraj na wizycie. Mnie gin. nie badał, natomiast jeśli chodzi o małego to waży ok. 3400. Lekarz miał problemy z pomiarami bo dzidzia się wierciła. Ja mam skierowanie żeby zgłosić się do szpitala 19.06. i jak wszystko pójdzie dobrze to 20.06. cc.

reklama
Do góry